MISTER KVALIKKAMP: Nick Powell er på utlån til Wigan fra Manchester United, men Uwe Rösler & co må klare seg uten ham i kveldens skjebnekamp mot QPR. Powell ble nemlig dømt for fyllekjøring i dag. Her scorer han sitt foreløpig eneste mål for Manchester United mot nettopp Wigan. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
MISTER KVALIKKAMP: Nick Powell er på utlån til Wigan fra Manchester United, men Uwe Rösler & co må klare seg uten ham i kveldens skjebnekamp mot QPR. Powell ble nemlig dømt for fyllekjøring i dag. Her scorer han sitt foreløpig eneste mål for Manchester United mot nettopp Wigan. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB ScanpixVis mer

Uniteds stortalent dømt for fyllekjøring

Mister Röslers skjebnekamp.

(Dagbladet): I kveld spiller Uwe Rösler og Wigan returoppgjøret mot Queens Park Rangers i kvalifiseringen for å nå neste års Premier League.

Der må Rösler klare seg uten stortalentet Nick Powell, som i dag fikk en tilståelsesdom for fyllekjøring.

Fyllekjøring 20-åringen, som er på utlån fra Manchester United, har fått en bot på 50 000 kroner, og mister førerkortet i 14 måneder etter at han ble arrestert tidlig på morgenen søndag 20. april i sin hjemby Crewe. Det skriver Wigan Today.

En talsmann for klubben har sagt at Wigan ikke vil komme med noen offisiell uttalelse på nåværende tidspunkt.

Det er uklart hvorvidt Powell vil bli hos «The Latics» om de skulle ta seg til finale mot Derby på Wembley den 24. mai, men i dag er han ikke med i troppen.

Det var han heller ikke da Wigan spilte 0-0 i den første semifinalen mot Harry Redknapps mannskap.

Trått Powell, som i sin tid kom fra nettopp Crewe til Manchester United for den ikke ubetydelige sum av 60 millioner kroner, hadde en god start på låneoppholdet, men i det siste har det gått trått for unggutten.

Hans siste kamp var 0-2-tapet mot Blackpool den 26. april, og han har bare scoret to mål siden midten av januar.

Powell har rukket å få seks kamper for Manchester United. Debuten kom mot nettopp Wigan, og 20-åringen var ikke snauere enn at han noterte seg i målprotokollen.