Unngikk smell i målfest

Ferrán Torres gjorde hattrick i Manchester Citys 4-3-seier borte mot Newcastle. Gjestenes keeper Scott Carson spilte sin første Premier League-kamp på ti år.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Newcastle - Manchester City 3-4

Det ble skikkelig fredagsunderholdning på St. James' Park. Lagene byttet på å være i ledelsen, men til slutt ble City-stjernene for sterke.

Torres scoret vinnermålet på en returball etter 66 minutter. Han var kvikt frampå da João Cancelos skudd gikk i stolpen og ut. Samme mann hadde rett før gjort 3-3 for de nybakte seriemesterne.

Tidligere i kampen startet målshowet med et svensk hodestøt da Emil Krafth stanget inn sitt første Newcastle-mål i det 25. minutt. Ikke lenge etterpå klinket Jonjo Shelvey et frispark i tverrliggeren, men i stedet for 2-0 utlignet Cancelo med en avslutning via Jacob Murphy.

Og kun 185 sekunder senere var kampen snudd. På akrobatisk vis styrte Torres inn en innsvinger med hælen.

City så ut til å gå til pause med ledelse, men på overtid hamret Joelinton inn en straffe til 2-2. Newcastle fikk muligheten etter at VAR mente Joelinton ble felt av Nathan Aké.

Hjemmelaget var tilbake i føringen litt over et kvarter ut i annen omgang. Lånespilleren Joe Willock bommet på straffe, men gjorde opp for seg ved å sette inn returen.

City stilte med Scott Carson i mål i det som var 35-åringens første kamp for de lyseblå. Oppgjøret var faktisk engelskmannens første Premier League-kamp siden 2011.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer