- Unnskyld England

David Seaman beklager keeper-tabben som sendte England ut av VM. Si din mening om utvisningen Prestisjekampen i bilder England depper, men skottene jubler vilt Dommer Rune Pedersen tror ikke han får spille semifinalen Ronaldinho slo England og ble utvist

-Jeg vil si unnskyld til alle menneskene jeg skuffet i dag. Dette er veldig vanskelig for meg, men slik er livet for en målvakt, sier Seaman til pressen etter kampen.

Da dommeren blåste av kampen og England var ute av VM, ble han stående igjen på banen og tørke tårene. Omgitt av forrige VMs engelske syndebukk, kaptein David Beckham, og keepertrener Ray Clemence, fant Seaman ingen trøst i en ellers god turnering. Han er og blir syndebukken etter tabben som endte med Ronaldinhos scoring fra 40 meter.

Men ingen av lagkameratene hans ville fordele skyld.

- Hvis noen forsøker å gjøre David Seaman til syndebukk, vil det være en skam. Scoringen var et lykketreff av et innlegg som endte i mål. Jeg synes han har vært VMs beste keeper, sier Beckham.

- David Seaman er oppskaket, men det er ikke hans feil. Slike ting kan skje, og etter min mening er han fortsatt verdens beste, sier Sheringham.

- Seaman har vært Englands grunnfjell de siste ti årene. Å se en spiller av hans format gråte, viser bare hvor mye det betyr for ham. Jeg føler meg beæret over å spille på samme lag som ham, sier Trevor Sinclair.

Og for Seaman kan tabben være noe av det siste han rekker å gjøre på den internasjonale landskamparenaen. Det var neppe en slik slutt han så for seg.

UTRØSTELIG: David Beckham og Ray Clemence trøstet så godt de kunne, men Seaman felte bitre tårer over tabben som kostet England en plass i semifinalen i VM.