- Unnskyld for urineringen

Hayden Foxe ber West Ham-medspillerne om unnskyldning etter den våte juleavslutninga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Australieren er beskyldt for å ha satt både klubben og fotballen i et svært dårlig lys etter at han urinerte på bardisken i en London-nattklubb i forbindelse med West Hams juleavslutning i forrige uke.

Foxe sier at det verken var slåssing eller kjefting i forbindelse med juleavslutningen.

- Jeg tabbet meg ut og oppførte meg helt galt. Juleavslutningen kom ut av kontroll for mitt vedkommende, sier Foxe på West Hams nettsider.

- Det er vanlig å ta noen glass på klubbens juleavslutning. Jeg sier ikke det for å slå et slag for alkohol, men det jeg gjorde var morsomt for noen. Andre reagerte med sinne og fortvilelse. Jeg er ikke stolt av det jeg gjorde, men gjort er gjort, og det er umulig for meg å snu klokka tilbake igjen, sier Hayden Foxe.

- Jeg ber alle spillerne og klubben om unnskyldning, og den sender jeg også til familien min, for historien er blitt kjent i Australia, og de har tatt seg veldig nær av det, sier West Hams australske spiller.

(NTB)

<B>GUL JUL: West Hams Hayden Foxe (høyre) lettet på trykket da laget hadde juleavslutning. Her forsøker han å ta ballen fra Manchester Uniteds Andy Cole.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer