Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Unnskyld, United

Liverpool-fans kastet avføring mot Uniteds supportere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Liverpool-fansen gikk fullstendig bananas etter at Liverpool slo Manchester United ut av FA-cupen forrige måned.

Avføring er ikke noe de fleste av oss har på innerlomma når vi går på fotballkamp, men det var nettopp det enkelte blant hjemmefansen kastet mot United-fansen. I tillegg ble de tilreisende fra Manchester pepret med mynter og mat.

Legger seg flate

Nå har Liverpool sendt en brev til United hvor de beklager supporternes oppførsel. I brevet skriver stadionsjef Ged Poynton at oppførselen var langt utenfor det akseptable.

- Vi legger oss flate som klubb og beklager dypt hva enkelte supportere har gjort, sier Poynton til News of the World.

- Jeg bruker svært sjelden ordet «feiging», men det er hva jeg vil kalle enhver som kaster en mynt eller noe annet idet de forlater stadion. Det er med skam å melde at jeg innrømmer at avføring ble kastet i et av tilfellene. Hvor ynkelig kan man bli? spør stadionsjefen.

Ampert

Stemningen mellom de to lags supportere var opphetet etter at Gary Neville feiret foran Liverpool-fansen noen uker i forveien, da United slo Liverpool 1-0 på Old Trafford.

KASTET BÆSJ: Enkelte Liverpool-fans kastet avføring mot Uniteds supportere i FA-cup-kampen på Anfield forrige måned. Foto: AP
KASTET BÆSJ: Enkelte Liverpool-fans kastet avføring mot Uniteds supportere i FA-cup-kampen på Anfield forrige måned. Foto: AP Vis mer

FA-cupkampen på Anfield ble også skjemmet av pipingen mot Uniteds Alan Smith, som måtte sendes til sykehus med brukket fot etter et John Arne Riise-skudd. Rapporter fortalte at enkelte pøbler også gikk til angrep på ambulansen idet Smith ble transportert vekk fra stadion.

<B>JUBLET VILT</B> Denne jubelscenen fikk det til å koke over hos Liverpool-fansen. Gary Neville løp rett mot Liverpool-fansen etter at Rio Ferdninand headet inn 1-0 til United på Old Trafford.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!