- Unnskyld, United

Liverpool-fans kastet avføring mot Uniteds supportere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Liverpool-fansen gikk fullstendig bananas etter at Liverpool slo Manchester United ut av FA-cupen forrige måned.

Avføring er ikke noe de fleste av oss har på innerlomma når vi går på fotballkamp, men det var nettopp det enkelte blant hjemmefansen kastet mot United-fansen. I tillegg ble de tilreisende fra Manchester pepret med mynter og mat.

Legger seg flate

Nå har Liverpool sendt en brev til United hvor de beklager supporternes oppførsel. I brevet skriver stadionsjef Ged Poynton at oppførselen var langt utenfor det akseptable.

- Vi legger oss flate som klubb og beklager dypt hva enkelte supportere har gjort, sier Poynton til News of the World.

- Jeg bruker svært sjelden ordet «feiging», men det er hva jeg vil kalle enhver som kaster en mynt eller noe annet idet de forlater stadion. Det er med skam å melde at jeg innrømmer at avføring ble kastet i et av tilfellene. Hvor ynkelig kan man bli? spør stadionsjefen.

Ampert

Stemningen mellom de to lags supportere var opphetet etter at Gary Neville feiret foran Liverpool-fansen noen uker i forveien, da United slo Liverpool 1-0 på Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer