- Unnskyld!

- Har skuffa oss sjøl, klubben og fansen, sier Espen Søgård.

(Dagbladet.no): Käerjéng - Lillestrøm 1-0 (2-2 sammenlagt, Käerjéng videre på bortemål)

Lillestrøm tapte i kveld 1-0 for amatørlaget Käerjéng, og er dermed utslått av UEFA-cupen før den er begynt.

Lille Käerjéng fra Luxembourg går videre fra 1. kvailifiseringsrunde på bortemålsregelen.

- Dårlig stemning

- Det er dårlig stemning her nå, sier Anders Rambekk fra LSKs buss etter kampen.

- Vi er selvfølgelig veldig skuffa over resultatet og vi er lei oss på vegne av alle som heier på LSK, sier Rambekk til Dagbladet.no.

- Hvordan klarte dere å ryke ut mot et sånt lag?

- Jeg har egentlig ikke så lyst til å komme med unnskyldninger, det er rett og slett for dårlig av oss. Vi møter et lag som legger seg bakpå og gjør det vanskelig for oss, og det har vi slitt med tidligere i år også. Da handler det om å være kreative nok og presise nok, men
i dag gikk det ikke bra, sier han.


 - Hva sier dette resultatet om LSK?


- Vi har et bra toppnivå på det vi gjør, men vi sliter mot lag som ligger bakpå. I dag hadde vi ballen 90 prosent av tida, men det er vanskelig å forklare hvorfor vi ikke skaper flere sjanser. De scorer på den ene de har, sier Rambekk som kom innpå for LSK i andre omgang.

- Under vår verdighet
Lillestrøm slo så vidt lille Käerjéng fra Luxembourg hjemme på Åråsen for to uker siden. Etter kampen ble spillerne holdt i garderoben for et oppvaskmøte, noen av spillerne skal ha grått , og direktør Jan Åge Fjørtoft uttalte at prestasjonen var «under norges stolteste klubbs verdighet».
KNALL OG FALL: Pål Steffen Andresen og LSK tapte 1-0 for Käerjéng og er ute av UEFA-cupen før moroa begynner. Foto: Frank Wiltzius/Scanpix
KNALL OG FALL: Pål Steffen Andresen og LSK tapte 1-0 for Käerjéng og er ute av UEFA-cupen før moroa begynner. Foto: Frank Wiltzius/Scanpix Vis mer


I kveld ble altså flausen total.

LSK stanget og stanget , men maktet ikke å skape de store sjansene.

Istedet var det Rachid Boulahafari som sendte Käerjéng videre med en fin volley fem minutter etter pause, foran 629 tilskuere.

Tom Nordlie satte inn Arild Sundgot, Markus Kiesenebner og Anders Rambekk i jakten på mål, men «Fugla» fant aldri veien til nettmaskene.

Det enorme trykket man kunne forvente fra LSK kom aldri og Lillestrøm skapte knapt en skikkelig målsjanse etter at de kom under, skriver Romerikes Blad.


-Skuffa oss sjøl, klubben og supporterne
- Det gikk skeis, det, sier Espen Søgård da Dagbladet.no ringer.

- Vi har skuffa oss sjøl, klubben og supporteren, og det er bare å beklage. Vi har ødelagt europadrømmen, sier midtbanespilleren.

- Det var egentlig en helt ubeskrivelig følelse i dag. Vi eide ballen og hadde stålkontroll, men klarte ikke å score. Så satt de den sjansen de hadde. Vi hadde gode muligheter til avansement og burde ha klart det, sier Søgård til Dagbladet.no.

 - Nå må vi bygge opp litt lagmoral og selvtillit igjen. Vi har noe å bevise etter en sånn, kall det hva du vil, en fadese. Det er det det er, avslutter Søgård.

Dermed er UEFA-cup-eventyret over før det er begynt.

Og norsk fotball har fått et nytt skudd for baugen.
- Unnskyld!
- Unnskyld!
<B>SKAPER IKKE SJANSER:</B> Shane Stafanutto og LSK skapte nesten ike målsjanser i kveld. Det er for svakt mot en middelhavsfarer fra fotball-miniputten Luxembourg.