Jamie Carragher, Ole-Gunnar Solskjær

- Unnskyldningene må stoppe

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener Gary Neville og Roy Keane er for snille mot Ole Gunnar Solskjær.

SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær er inne i en tøff periode med Manchester United. FOTO: Martin Rickett / PA

SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær er inne i en tøff periode med Manchester United. FOTO: Martin Rickett / PA

Vis mer
Publisert

Noen skuffende resultater de siste ukene har virkelig satt press på Manchester United-trener Ole Gunnar Solskjær. De siste seks kampene har bare resultert i to seirer, noe United-fans trolig er lite fornøyd med.

Til tross for dette så er eksperter for snille med Solskjær. Det mener i hvert fall Jamie Carragher, ifølge Manchester Evening News.

Liverpool-legenden er selv ansatt som fotballekspert i Sky Sports, og mener kollegaene Gary Neville og Roy Keane tar nordmannen i forsvar fordi de spilte sammen og er venner.

- Jeg er lei

- De sier «De kan ikke vinne ligaen, de mangler ditt og datt, eierne spytter ikke inn nok penger.», sa Carragher i en nylig episode BBC-podkasten Tony Bellew Is Angry.

Han fortsatte:

- Jeg sitter der og tenker: Dere har nettopp signert en spiller som har vunnet Champions League fire ganger, dere har nettopp signert en ving til 75 millioner pund.

GODE VENNER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær spilte lenge sammen i Manchester United, og er tilsynelatende gode venner fortsatt. FOTO: Nicks Potts / PA.
GODE VENNER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær spilte lenge sammen i Manchester United, og er tilsynelatende gode venner fortsatt. FOTO: Nicks Potts / PA. Vis mer

Carragher henviser til signeringene av Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho. Sistnevnte har enda ikke kommet ordentlig i gang for de rødtrøyene, mens Ronaldo har bøttet inn mål.

Videre sa han at nok er nok, og at det må forventes mer av United.

- Unnskyldningene må stoppe. Jeg er lei av det. Alle spillerne er verdt over 50 millioner pund. Det er utrolig, sa han.

Gamle lagkamerater

Solskjær spilte med både Gary Neville og Roy Keane i sin tid hos Manchester United.

Trioen vant hele seks ligatitler sammen, i tillegg til to FA-cuper og en Champions League-tittel.

Nylig kom Neville ut og forsvarte United-treneren. Han mente Ronaldos kroppsspråk etter uavgjortet mot Everton la ekstra press på nordmannen.

Portugiseren stormet av banen og rett i garderoben, noe engelskmannen mistenker var bevisst.

- Jeg tror Ronaldo er smart nok til å vite at slike handlinger vil føre til et reelt press på Ole Gunnar Solskjær. Hvis han fortsetter sånn vil det legge et enormt press på Ole. Det er ingen tvil om at samtalen etter kampen handlet om manageren, sa Neville etter kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer