Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uønsket i Spurs etter finaleprotesten

Klubbledelsen er rasende på Chimbonda.

(Dagbladet.no) Pascal Chimbonda var så misfornøyd da han ble byttet ut etter 61 minutter i ligacupfinalen at han stormet rett i garderoben.

Han tok ikke innbytter Tom Huddlestone i hånda og sendte ikke et blikk mot benken en gang.

Denne protestent koster ham nå dyrt. Ifølge The Mirror vil han bli bøtelagt med to ukelønninger - og han skal også ha blitt fortalt at han ikke har noen framtid på White Hart Lane etter denne sesongen.

Trakk ut tida

Det er lite som opprører fotballsupportere mer enn slike handlinger. Chimbonda ba om unnskyldning etter 90 minutter, men dette var ikke nok for klubbledelsen som ikke vil vise ham nåde.

Noe av det som gjorde manager Juande Ramos og flere av spillerne mest forbannet var at Chimbonda brukte så lang tid på å forlate banen. Klokka tikket mot Spurs og de hadde ingen tid å miste.

Tottenham lå under 1-0 mot Chelsea da franskmannen ble byttet ut. Dimitar Berbatov puttet på straffe ni minutter etter og Jonathan Woodgate avgjorde kampen fire minutter inn i ekstraomgangene.

Dette er ikke første gang en Tottenham-spiller har protestert kraftig på å bli byttet ut. Hossam Ghaly kom inn etter en halvtime og ble byttet ut igjen etter en time mot Blackburn i serieavslutningen i fjor.

FERDIG: Pascal Chimbonda skal ha fått beskjed om å finne seg en ny klubb til sommeren, etter at han protesterte mot et bytte i ligacupfinalen. Foto: REUTERS
FERDIG: Pascal Chimbonda skal ha fått beskjed om å finne seg en ny klubb til sommeren, etter at han protesterte mot et bytte i ligacupfinalen. Foto: REUTERS Vis mer

Han dro av seg trøya og kastet den i bakken før han forsvant inn i spillertunnelen. Hjemmefansen svarte med en kraftig pipekonsert.

Dette ble hans siste kamp for londonerne.

INGEN NÅDE: Juande Ramos er klar i sin sak, selv om Pascal Chimbonda sa unnskyld etter kampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media