BELØNNES: Vidar Nisja har startet alle Vikings kamper, untatt en. Midtbanespilleren har prestert såpass godt at han tilbys kontraktforlengelse med Stavanger-klubben. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX.
BELØNNES: Vidar Nisja har startet alle Vikings kamper, untatt en. Midtbanespilleren har prestert såpass godt at han tilbys kontraktforlengelse med Stavanger-klubben. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX.Vis mer

Uønsket i vinter - nå tilbys han toårskontrakt

- Veldig fornøyd med det Vidar har prestert.

|||I vinter var Vidar Nisja på vei vekk fra Viking.

Etter storspill denne sesongen tilbyr Stavanger-laget midtbanespilleren toårskontrakt.

- Vi er veldig fornøyd med det Vidar har prestert i sesongens første halvdel. Med ett unntak har han startet alle kampene og også levert på banen. Vi har derfor forelagt ham en ny toårskontrakt og håper å ha den signert denne uken, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Stavanger Aftenblad.

En skade på Martin Fillo åpnet veien for Nisja, som i vinter var nær en overgang til førstedivisjonslaget Bryne.

- Viking har hele tiden vært min førsteprioritet, og jeg er veldig glad for å være med på det spennende arbeidet som er på gang. Jeg trives utrolig godt, så det var veldig hyggelig at klubben kom på banen med et nytt kontraktstilbud, sier Nisja.

Samtidig er det klart at talentet Christian Landu Landu er tilbudt ny treårskontrakt. Hva som skjer med den skadeplagede Joakim Austnes på venstrekanten er ikke avklart.

(NTB)