- Upassende hasj-spøk

NAGANO (Dagbladet): Snøbrett-favoritt Daniel Franck representerer Grorud Hasjplanteklubb! Det er i alle fall det han har fortalt OL-arrangøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er vel et forsøk på en spøk, sier idrettspresident Arne Myhrvold til Dagbladet.

- Synes du spøken er morsom?

- Nei, jeg synes den er upassende. Men jeg kommer ikke til å gripe fatt i den saken så lenge OL pågår. Vi kan ikke bli altfor seriøse og slå hardt ned på alt som vi helst ville vært foruten, sier Myhrvold.

Database

Opplysningen om Daniel Francks noe uvanlige - og tvilsomme - klubb er å finne i OL-arrangørens informasjonssentral. Denne databasen, som kalles Info 98, er en slags informasjonsbibel for mediafolk og andre akkrediterte i Nagano-OL. Her finnes blant mye annet fakta om hver enkelt OL-deltaker. Og det er her Daniel Franck har slått sin skrøne.

  • Han har oppgitt at han representerer Grorud Hasjplanteklubb. En klubb som neppe eksisterer. Og som i alle fall ikke har representanter i den norske OL-troppen.

Men dersom Franck tar medalje i halfpipe torsdag, er det slett ikke usannsynlig at utenlandske medier omtaler snøbrettkjøreren «from Grorud Hasjplanteklubb». For ordens skyld: Daniel Franck konkurrerer som medlem av Norges Halfpipe Club. Men det er jo et langt kjedeligere navn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer