VIL GJØRE DET GODT IGJEN: Newcastles upopulære eier Mike Ashley lover at han vil investere mer penger i klubben. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix
VIL GJØRE DET GODT IGJEN: Newcastles upopulære eier Mike Ashley lover at han vil investere mer penger i klubben. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB ScanpixVis mer

Upopulære Ashley nekter å selge Newcastle

- Jeg fortsatt litt sjokkert over hvilken posisjon vi er havnet i.

Newcastles upopulære eier Mike Ashley lover at han vil investere mer penger i klubben.

Klubben fra nordøst har slitt voldsomt etter at Alan Pardew forsvant til managerjobben i Crystal Palace.

På Premier Leagues avslutningsdag snakket Ashley omsider til fansen, riktignok via klubbens nettsted.

- Mitt ansvar, svarer Ashley på spørsmålet om hvem som har skylden for Newcastles svake sesongavslutning.

Newcastle risikerer å rykke ned ved tap hjemme mot West Ham søndag.

- Ved juletider så jeg ikke for meg at vi skulle havne i denne situasjonen. Etter de siste ukene er jeg fortsatt litt sjokkert over hvilken posisjon vi er havnet i, men jeg vil fortsette å investere i denne fotballklubben, sier Ashley.

God situasjon Fansen har i lang tid ønsket den omstridte eieren ut. De har bedt Ashley selge klubben. Det ser det ikke ut til at vil skje med det første.

- Vi har sørget for at klubben er i en god finansiell situasjon, slik at vi kan bruke penger og konkurrere med større klubber, sier Ashley.

Slik svarer eieren om framtidsplanene:

- Definitivt å vinne noe, og for øvrig, jeg kommer ikke til å selge (klubben) før vi gjør det - (klubben er ikke til salgs) uansett pris. Og når jeg sier å vinne «noe», vil også det å kjempe om mesterligaspill være å vinne noe, sier Ashley.

(NTB)