Upopulære Bayern har skrevet brev til hele Tyskland

Signert av alle spillerne og treneren.

GLADGUTTER: Louis van Gaal og Bayern-spillerne har alle signert et brev der de oppfordrer hele Tyskland til å heie på dem under lørdagens mesterligafinale mot Inter. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
GLADGUTTER: Louis van Gaal og Bayern-spillerne har alle signert et brev der de oppfordrer hele Tyskland til å heie på dem under lørdagens mesterligafinale mot Inter. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Hånflir og latterliggjøring.

Det er med stor sannsynlighet responsen som ville ventet sir Alex Ferguson eller Carlo Ancelotti om de sammen med spillerne hadde signert et åpent brev til hele England, der de ba nasjonen stille seg bak dem i Champions League-finalen.

Slike reaksjoner frykter åpenbart ikke Bayern München.

Foran lørdagens mesterligafinale mot Inter forsøker de seg med en sjarmoffensiv overfor det tyske folk.

I et brev som innledes med «kjære Bayern-tilhengere, kjære fotballfans i hele Tyskland», argumenteres det for hvorfor alle, uavhengig av klubbtilhørighet, bør innta rollen som Bayern-tilhenger for én dag.

«Vi har allerede oppnådd mye: Blitt tyske seriemestere og vunnet cupfinalen. Fotballen har gitt både dere og oss mye glede og moro. Likevel har vi fortsatt et stort, stort mål for øye: Seier i Uefa Champions League. Vi er allerede på plass i Madrid. Vi vet og føler at millioner av fotballfans hjemme i Tyskland følger med oss. Vårt store ønske er at Bayern-fansen, men også mange fotballvenner, som vanligvis ser på oss med nøytrale øyne, alle er «Bayern» på lørdag kveld», står det i brevet, som ligger ute hos storavisa Bild.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer