Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Urettferdig!

OBERSTDORF (Dagbladet): Etter 12. plassen i går fikk Jon Petter Sandaker (23) beskjed om at han må være tilskuer i dagens renn i skiflygings-VM. Espen Bredesen får en ny sjanse til å kvalifisere seg til OL. - Jeg føler meg urettferdig behandlet, sier Sandaker til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig med beskjeden om at skiflygings-VM er over for denne gang, fikk Sandaker nyheten om at han er klar for OL i Nagano som femte norske hopper.

- Vrakingen på skiflygingslaget overskygger mye av gleden over OL-uttaket. Jeg gjorde jobben min i går, og synes jeg burde fått hoppe videre. Espen har allerede fått mange sjanser, men ikke benyttet seg av dem, sier Jon Petter Sandaker.

Ikke bitter

Selv om han er skuffet over ikke å fly videre i Heini Klopferbakken, er han verken bitter eller forbannet.

- Jeg er uenig i vrakingen, men skal greie å leve med den. Sportslig sett er jeg godt fornøyd med debuten min i et internasjonalt mesterskap, sier Jon Petter Sandaker.

Både landslagssjef Trond Jøran Pedersen og Espen Bredesen forstår Sandakers reaksjon.

Glad Espen

- Jeg skjønner at Jon Petter synes vrakingen er urettferdig. Men alle fikk beskjed om at den som ikke har medaljesjanse sammenlagt, kunne bli satt ut. Espen får en ny sjanse i dag. Han har vært en vinner i OL, og kan bli det igjen, sier Trond Jøran Pedersen.

Espen Bredesen vil ikke si særlig mye om dagens laguttak.

- Jeg er glad for denne nye sjansen. Nå skal jeg bare hoppe, så får vi se. At Jon Petter føler seg urettferdig behandlet, er forståelig.

- Alle vil jo hoppe, sier Espen Bredesen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!