Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Urinerte i drinken

Lurte servitrise til å drikke.

(Dagbladet.no): Tottenhams nye kantspiller Andy Reid feiret overgangen fra Nottingham Forest med å pisse i glasset.

Den irske landslagsspilleren tilbragte kvelden på Market Bar i Nottingham med gode venner - og flere vakre kvinner. Men kvelden har fått et lite flatterende etterspill da Reid forsøkte seg med en «practical joke» på en av jentene han kom i prat med.

Laura Truscott, en 26 år gammel servitrise, ble nemlig lurt til å drikke Reids urin.

- Reid kom opp med et glass og sa det var en vodkadrink. Laura takket ja, men etter å ha drukket en munnfull skjønte hun at noe var galt, sier en kilde til Sunday Mirror.

Spøken fra fotballspilleren falt imidlertid ikke i smak hos den vakre servitrisen. Etter at Reid innrømmet at han hadde lurt henne til å drikke urin, svarte Laura med å helle en øl over ham og skjelle ham ut.

Også fotballspillerens BMW fikk gjennomgå. Kvelden etter dro Laura og tre venner hjem til den irske landslagsspilleren og dynket bilen i råtne egg, olje, ketchup og sigarettsneiper.

Da var det imidlertid nok også for Reid, som mente servitrisen burde holdt bilen hans utenfor urindrinkeskandalen. Han klaget til Lauras sjef og mente hun burde få sparken.

Nå er servitrisen suspendert fra jobben sin som servitrise.

ARTIG SKRUE: Andy Reid løper fra konkurrentene på banen. Men på bar går det litt verre.