- Urinerte og brukte brannslokkingsapparat på T-banen

Flere LSK-supportere laget bråk før kampen mot Stabæk.

LAGET BRÅK: Flere Lillestrøm-supportere laget bråk i forkant av oppgjøret mot Stabæk. Bildet har ikke noen med hendelsen å gjøre.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen /NTB scanpix
LAGET BRÅK: Flere Lillestrøm-supportere laget bråk i forkant av oppgjøret mot Stabæk. Bildet har ikke noen med hendelsen å gjøre. Foto: Rune Stoltz Bertinussen /NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Flere Lillestrøm-supportere skal ha laget bråk i forkant av kveldens Tippeliga-kamp mellom Stabæk og Lillestrøm.

- Vi mottok en politimelding om at det var 150 Lillestrøm-supportere som tok T-banen mellom Nationaltheatret og Bekkestua. Det skal ha vært urinering på vogner, og bruk av brannslukkingsapparat i vognene, sier operasjonleder Arild Bakken i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Nå skal politidistriktet i Asker og Bærum få bistand fra Oslo.

- Vi har fått bistand med noen enheter fra Oslo politidistrikt og skal foreta en slusing for å kontrollere at personer ikke har med seg noe som ikke hører hjemme på en fotballarena. Vi gjør dette for å få kontroll slik at de kan konsentrere seg om fotballen, sier Arild Bakken.

- Har dere fått melding om noen personskader?

- Nei, vi har ikke fått melding om noen personskader på nåværende tidspunkt, men det er ikke lenge siden vi fikk meldingen, sier Bakken.