Rugby:

Urinerte på publikum

En mann er arrestert etter å ha klatret opp på et stadiontak og urinert ned på publikum.

UTESTENGT: En rugbysupporter klatret opp på taket av Sydney Cricket Ground og urinerte ned på publikum. Etter hendelsen er han arrestert og siktet for krenkende oppførsel i/nær offentlig sted, og for å ha klatret på bygniner uten godkjenning. Handlingen skal ha dreid seg om et veddemål. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I rugbykampen mellom Australia og England lørdag fikk de 40 000 tilskuerne oppleve noe litt uten om det vanlige - i hvert fall noen av dem.

Ifølge News klarte nemlig en mann å ta seg opp på taket på stadion, Sydney Cricket Ground. På toppen av taket valgte han å urinere ned på tilskuerne sittende under.

På sosiale medier sirkulerer nå en video av det som skal være mannen som lettet på trykket fra stadiontaket.

Se videoen øverst!

Politiet bekrefter overfor News at de har arrestert en full mann i forbindelse med hendelsen, etter at flere av tilskuerne skal ha klaget på at de kjente dråper dryppende ned på dem.

- Rundt 21.20 i går kveld ble en 31 år gammel mann arrestert for å angivelig ha klatret opp på taket på Moore Park, heter det i en uttalelse.

AVBRYTER: Må man, så må man. Selv om man løper marathon i friidretts-VM. Video: NRK. Vis mer

Videre står det at mannen er siktet for krenkende oppførsel i/nær et offentlig sted og for å ha klatre på bygninger uten godkjenning, og må dermed møte i retten mandag 25. juli. Han skal også ha blitt bannlyst fra stadion i to år.

Ifølge tyske Bild, som har publisert et bilde av det som skal være mannen på taket, skal det hele ha dreid som et veddemål med kompisene som fikk mannen til å utføre handlingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer