Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Didier Deschamps er bekymret for Paul Pogba

Uro i United: - Han kan ikke være fornøyd

Heller ikke Luke Shaw er på godfot med Mourinho. Flere lagkamerater mener manageren mobber spilleren.

Paul Pogba og José Mourinho skal ha et anstrengt forhold. Det samme gjelder Luke Shaw som kan være på vei bort fra klubben. Foto: Pa Photos/Martin Rickett
Paul Pogba og José Mourinho skal ha et anstrengt forhold. Det samme gjelder Luke Shaw som kan være på vei bort fra klubben. Foto: Pa Photos/Martin Rickett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da José Mourinho tok over Manchester United for to år siden var Paul Pogba et av hans første kjøp. Franskmannen ble sett på som en storsignering og en som skulle gjøre Manchester United til en tittelutfordrer igjen.

Ifølge flere britiske medier skal imidlertid forholdet mellom de to være anstrengt, og den siste tiden har Pogba vært inn og ut av laget.

Nå går den franske landslagssjefen, Didier Deschamps, langt i å bekrefte at ikke alt er som det burde være mellom manageren og stjernespilleren.

- Ikke fornøyd

- Han kan ikke være fornøyd med det han går gjennom i klubben, sa Deschamps på en pressekonferanse mandag.

Landslagssjefen er bekymret over situasjonen til Pogba og ønsker å finne ut mer om hvordan han har det. Deschamps varsler derfor at han vil ta en prat med Manchester United-spilleren under landslagssamlingen.

- Jeg vet ikke hva det er, men jeg vil høre om det. Dette er selvfølgelig ikke en situasjon han liker. Det kan være mange grunner til at det har blitt slik. Jeg snakker mye med spillerne, slik at de kan få fortelle om følelsene sine, sier han.

Pogba er imidlertid ikke den eneste som har et anstrengt forhold til Mourinho. Manageren har ved flere anledninger kritisert Luke Shaw i offentligheten, og nå virker begeret å ha rent over.

Kritiserte Shaw

Mye tyder på at venstrebacken kommer til å forlate United til sommeren, etter at han nok en gang ble hengt ut av Mourinho.

I FA-cupkampen mot Brighton i helga fikk Shaw sjansen fra start, men allerede til pause ble han tatt av banen.

– De angrep i Lukes korridor hver gang, og det ble innlegg og farlige situasjoner ut av det. Jeg var ikke fornøyd med ham, forklarte Mourinho etter kampen.

Kritikken føyde seg inn i en lang rekke negative utspill, og denne gangen skal også flere lagkamerater ha reagert på portugiserens oppførsel.

Kilde: - Skammelig

Ifølge flere britiske medier, deriblant The Telegraph, skal flere av United-spillerne ha blitt sjokkerte og sinte etter Mourinhos behandling av Shaw. Ifølge avisa mener de at manageren mobber spilleren.

En kilde nær Shaw skal være rasende over behandlingen.

- Mourinhos behandling av Luke er skammelig. Hvis han har et problem med han burde han holde det bak lukkende dører. Hvis denne typen trakassering hadde skjedd på en annen arbeidsplass, ville det gitt grunnlag for oppsigelse. Det er stygt, sier kilden ifølge Sky Sports-journalist, Kaveh Solhekol.

Blant annet BBC mener å vite at Shaw er på vei ut dørene på Old Trafford, og Tottenham skal være et mulig neste stoppested for 22-åringen.

Får støtte

For bare et par måneder siden sa Mourinho at han ikke kunne komme på mange bedre venstrebacker i verden enn Shaw, men nå har altså pipa fått en annen lyd igjen.

Shaw har imidlertid fortsatt sine tilhengere, og blant annet gikk United-legenden Paul Scholes ut og forsvarte ham.

– Jeg mener fortsatt at han kan bli verdens beste back, og i sommer kan han finne på å gå til for eksempel Tottenham, hvor han bare vil bli bedre, sa han til BT Sports.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!