Urokråka Bendtner har plutselig blitt populær, kalles «Mr. Effektiv»

Etter tre mål i sesonginnledningen.

SUPERINNBYTTER: Etter tre mål i sesonginnledningen har Nicklas Bendtner plutselig blitt en meget populær mann i Wolfsburg. Han har til og med fått et nytt kallenavn.

«Mr. Effektiv» har den danske spissen blitt døpt av Wolfsburg-fansen. Foto: FEDERICO GAMBARINI/DPA/NTB Scanpix
SUPERINNBYTTER: Etter tre mål i sesonginnledningen har Nicklas Bendtner plutselig blitt en meget populær mann i Wolfsburg. Han har til og med fått et nytt kallenavn. «Mr. Effektiv» har den danske spissen blitt døpt av Wolfsburg-fansen. Foto: FEDERICO GAMBARINI/DPA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter tre mål i sesonginnledningen har Nicklas Bendtner plutselig blitt en meget populær mann i Wolfsburg. Han har til og med fått et nytt kallenavn.

«Mr. Effektiv» har den danske spissen blitt døpt av Wolfsburg-fansen. Navnet har han fått fordi han har kommet inn og scoret som innbytter tre ganger så langt denne sesongen.

Til tross for at Bendtner ønsker å beholde sitt nye kallenavn, er han ikke overbegeistret for rollen som superinnbytter.

- Min plan er å bli her og gjenta forrige sesongs suksess. Men jeg vil spille en større rolle enn det jeg gjorde da. Da kom jeg for det meste inn fra benken, sier Bendtner ifølge nyhetsbyrået Ritzau.

- Jeg har kommet inn tre ganger og scoret tre mål. Hvem kan benekte det, spør han retorisk, med en klar beskjed til trener Dieter Hecking.

Til sammen har spissen spilt 58 minutter i fire kamper denne sesongen. Han scoret i det 89. minutt mot Bayern München den tyske Supercupen, hvor Wolfsburg til slutt vant 6-5 på straffer.

Mot Stuttgarter Kickers i den første cuprunden fastsatte han sluttresultatet til 4-1 i det 86. minutt, mens han i annen serierunde scoret utligningsmålet mot Köln sju minutter før slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.