Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Urokråka Carroll er måljegeren på høstens drømmelag

Se hvem vi mener fortjener resten av plassene.

PÅ TOPP: Andy Carroll har levert varene for nyopprykkede Newcastle, som her mot fire Arsenal-spillere ute av stand til å stanse ham. Prestasjonene for klubben fra Tyneside gjør at angriperen inntar spissplassen på vårt topplag denne høsten.Foto: SCANPIX/AP/Kirsty Wigglesworth
PÅ TOPP: Andy Carroll har levert varene for nyopprykkede Newcastle, som her mot fire Arsenal-spillere ute av stand til å stanse ham. Prestasjonene for klubben fra Tyneside gjør at angriperen inntar spissplassen på vårt topplag denne høsten.Foto: SCANPIX/AP/Kirsty Wigglesworth Vis mer

(Dagbladet): Tradisjonen tro har Dagbladet satt opp høstens lag av flopper i Premier League. Og forventer kjeft for det.

Vi forventer heller ikke bare skryt når vi nå følger opp med å sette opp høstens lag av topper, selv om elleve spillere skal trekkes fram med positivt fortegn.

Sånn er det bare å mene noe om fotball.

2010-høstens superellever er en god blanding av stabile leverandører av kvalitet, og nye ansikter krydret med et par navn det er verdt å diskutere.

Dette er ikke nødvendigvis de elleve beste spillerne i Premier League. Men det er spillerne som har overbevist oss, eller overrasket oss mest positivt denne halvsesongen.

MASKIN: Hodesterk er også Nemanja Vidic, som her viser at han kan bidra med mål for ligaleder Manchester United også.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty
MASKIN: Hodesterk er også Nemanja Vidic, som her viser at han kan bidra med mål for ligaleder Manchester United også.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kieran Doherty Vis mer

- Det er et latterlig bra lag, mener TV 2s fotballansikt Aleksander Schau.

Før han legger til at han kanskje ville hatt en annen keeper, etc etc...

Her er Dagbladets høstdrømmeellever:

Ben Foster, Birmingham
Sikker og reaksjonsrask. Birmingham har bare 20 baklengs hittil i sesongen, det er mindre enn ti av de 15 lagene som ligger over Foster og co på tabellen.

Bacary Sagna, Arsenal
Kjapp og plasseringssterk. Bidrar ofte framover, med gode innlegg fra sin bacposisjon. Overbeviser der andre i Arsenals forsvarsfirer svikter.

Vincent Kompany, Manchester City
Konstruktiv duellmester. Uheldig mot Everton sist, men det er bare en liten ripe i en ellers glinsende lakk.

Nemanja Vidic, Manchester United
Bunnsolid klippe. Serberen tar ingen fanger denne sesongen heller, og med sin emorme hodestyrke er han også viktig for ligalederen på offensiv dødball.

Leighton Baines, Everton
Angrepsvillig og målfarlig, og har utviklet en frisparkfot som er verdt å frykte.

Nani, Manchester United
Står bak 15 United-scoringer hittil, og likner stadig på mer enn en blek kopi av sin landsmann Cristiano Ronaldo. Med Nani på banen vil United alltid være farlige minst et par ganger i løpet av en kamp.

Rafael van der Vaart, Tottenham
Årets røverkjøp er en kreativ tekniker med utradisjonelt god arbeidsvilje. Nederlenderen er ligaens mest effektive denne sesongen, han har seks scoringer og fem målgivende pasninger på bare 11 seriekamper.

Nigel de Jong, Manchester City
Ligaens klart beste anker er en spiller man merker at man har møtt ute på en fotballbane. Kompromissløs.

Samir Nasri, Arsenal
Franskmannen har teknikk i særklasse, og har brukt den til å gjøre Arsenal til tittelutfordrer denne sesongen. På toppen av manges lister over årets spiller hittil - bedre enn Zinedine Zidane var som 23-åring?

Gareth Bale, Tottenham
Driblefant med evighetsmotor. Bale bare løper og løper, og så godt som ingen klarer å følge. Når han i tillegg har en skudd- og innleggsfot som matcher farta, da kan Spurs-fansen trygt kose seg med å rope på taxi til back-motstanderne.

Andy Carroll, Newcastle
Urokråke, kjekkas - årets spissfunn og beste måljeger. Carroll ba om Alan Shearers trøye nummer ni, og er i ferd med å forsvare retten til å bære den.

«Boblere»: Joe Hart, Petr Cech, Alan Hutton, Branislav Ivanovic, Phil Jagielka, William Gallas, Ashley Cole, Patrice Evra, Chris Brunt, Chung-Yong Lee, Charlie Adam, David Silva, Lucas Leiva, Tim Cahill, Kevin Nolan, Matthew Etherington, Luke Varney, Carlos Tevez, Dimitar Berbatov.

HER er Dagbladets flopplag denne Premier League-høsten.

LØP, GARETH, LØP: Walisiske Gareth Bale har vært en åpenbaring for Tottenham denne sesongen. Mål scorer han også.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY
LØP, GARETH, LØP: Walisiske Gareth Bale har vært en åpenbaring for Tottenham denne sesongen. Mål scorer han også.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media