Urokråka Carroll er måljegeren på høstens drømmelag

Se hvem vi mener fortjener resten av plassene.

PÅ TOPP: Andy Carroll har levert varene for nyopprykkede Newcastle, som her mot fire Arsenal-spillere ute av stand til å stanse ham. Prestasjonene for klubben fra Tyneside gjør at angriperen inntar spissplassen på vårt topplag denne høsten.Foto: SCANPIX/AP/Kirsty Wigglesworth
PÅ TOPP: Andy Carroll har levert varene for nyopprykkede Newcastle, som her mot fire Arsenal-spillere ute av stand til å stanse ham. Prestasjonene for klubben fra Tyneside gjør at angriperen inntar spissplassen på vårt topplag denne høsten.Foto: SCANPIX/AP/Kirsty Wigglesworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tradisjonen tro har Dagbladet satt opp høstens lag av flopper i Premier League. Og forventer kjeft for det.

Vi forventer heller ikke bare skryt når vi nå følger opp med å sette opp høstens lag av topper, selv om elleve spillere skal trekkes fram med positivt fortegn.

Sånn er det bare å mene noe om fotball.

2010-høstens superellever er en god blanding av stabile leverandører av kvalitet, og nye ansikter krydret med et par navn det er verdt å diskutere.

Dette er ikke nødvendigvis de elleve beste spillerne i Premier League. Men det er spillerne som har overbevist oss, eller overrasket oss mest positivt denne halvsesongen.

- Det er et latterlig bra lag, mener TV 2s fotballansikt Aleksander Schau.

Før han legger til at han kanskje ville hatt en annen keeper, etc etc...

Her er Dagbladets høstdrømmeellever:

Ben Foster, Birmingham Sikker og reaksjonsrask. Birmingham har bare 20 baklengs hittil i sesongen, det er mindre enn ti av de 15 lagene som ligger over Foster og co på tabellen.

Bacary Sagna, Arsenal Kjapp og plasseringssterk. Bidrar ofte framover, med gode innlegg fra sin bacposisjon. Overbeviser der andre i Arsenals forsvarsfirer svikter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer