TILBAKE PÅ TRENING: Men Carlos Tevez blir ikke med laget til Torino, der City møter Juventus i Europa League. Dette bildet er hentet fra en tidligere trening. Foto: (AP Photo/Jon Super)
TILBAKE PÅ TRENING: Men Carlos Tevez blir ikke med laget til Torino, der City møter Juventus i Europa League. Dette bildet er hentet fra en tidligere trening. Foto: (AP Photo/Jon Super) Vis mer

Urokråka Tevez møtte til City-trening

Ønsker seg vekk fra klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den argentinske urokråka Carlos Tévez var tirsdag tilbake på Manchester Citys treningsfelt etter miniferien på Tenerife.

Tévez sto over helgens kamp mot West Ham på grunn av suspensjon og fikk derfor fri av City-manager Roberto Mancini. Lørdag kveld ble det kjent at spissen hadde levert et skriftlig krav om å forlate klubben, og mange ventet at han ikke ville returnere til Manchester.

Tirsdag var likevel Tévez tilbake og trente sammen med resten av laget. Det er allerede bestemt at han ikke blir med City til europaligakampen borte mot Juventus torsdag, men tiden vil vise om argentineren blir å finne i troppen til mandagens seriekamp mot Everton.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer