Usain Bolt har pådratt seg strekkskade

Mister sesongåpningen.

UTE:  Verdens raskeste mann, Usain Bolt, har pådratt seg en liten strekkskade, og står over Jamaica Invitational. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix
UTE: Verdens raskeste mann, Usain Bolt, har pådratt seg en liten strekkskade, og står over Jamaica Invitational. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Usain Bolt kommer ikke til å løpe i Jamaica Invitational søndag. Han har pådratt seg en liten strekkskade, sa manageren hans tirsdag.

Verdensrekordholderen og den dobbelte OL-mestreren på 100 og 200 meter følte dette på trening i helgen, og sammen med trener Glen Mills valgte han ikke å ta noen sjanser så tidlig i sesongen, opplyste Ricky Simms.

- Det er ikke snakk om noen stor skade, så han håper å være helt i orden igjen i løpet av neste uke, men han ser dette an dag for dag. Kanskje tar det bare to, tre eller fire dager før han er tilbake for fullt igjen. Det er snakk om et lite problem når han akselererer, forklarte Simms.

Om en ukes tid Agenten sa at Bolt hoper å løpe en konkurranse på Caymanøyene om en ukes tid.

- Det er vel snakk om det man kan kalle en veldig lett strekk. Han tar ingen sjanser på å ta i for fullt i en sprint så tidlig i sesongen, men han går helt greit. Det er ikke snakk om at han halter er noe, la Simms til i et telefonintervju med Reuters.

Bolt skulle ha innledet sesongen på hjemmebane i Kingston mot bronsevinneren fra 200 meteren i London-OL, landsmannen Warren Weir kommende lørdag. Amerikaneren Wallace Spearmon var også påmeldt. Nå kommer 200 meteren i Jamaica Invitational til å bli et oppgjør mellom Weir og Spearmon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.