Prøvespill hos Central Coast Mariners

Usain Bolt klar for nytt prøvespill

Den pensjonerte sprinteren Usain Bolt skal spille med Central Coast Mariners i australsk A-league i seks uker.

NY KLUBB: Usain Bolt prøver seg denne gangen i australsk fotball. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet.
NY KLUBB: Usain Bolt prøver seg denne gangen i australsk fotball. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

The Guardian siterer blant annet Sydney-avisa Daily Telegraph på at mannen med åtte olympiske gullmedaljer i august skal begynne prøveperioden hos Central Coast Mariners. Om han holder mål, ligger det kontrakt sesongen ut på bordet.

Bolt trakk seg tilbake fra sprinteliten i fjor og har siden det prøvespilt hos både Strømsgodset og tyske Borussia Dortmund.

Australske Mariners havnet på bunn av tabellen forrige sesong og bedyrer at de tar Bolts ambisjoner om å bli fotballspiller seriøst. Det skal også være flere andre klubber som er interessert.

- I tillegg til at han selvsagt er ekstremt rask, går tilbakemeldingene vi har fått fra Tyskland og Norge på at han lærer ting svært lett og viser dramatisk forbedring etter hver treningsøkt, sier daglig leder i Mariner Shaun Mielekamp til Telegraph.

- Dette er en ekte fotballmulighet, ikke et stunt eller en gimmick. Vi ønsker å finne ut om Usain kan spille, understreker han.

De første reaksjonene på sosiale medier var blandede, med kommentarer som at dette er bortkastede penger og hyppig bruk av begreper som «latterlig» og «katastrofe».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer