REAGERER: Gatlin og flere andre amerikanske løpere indikerte nylig at Bolt fikk særbehandling etter at jamaicaneren fikk lov til å stå over det nasjonale uttaksløpet til OL på grunn av skade. Det får Bolt til å reagere. Foto: WENN.com/NTB Scanpix
REAGERER: Gatlin og flere andre amerikanske løpere indikerte nylig at Bolt fikk særbehandling etter at jamaicaneren fikk lov til å stå over det nasjonale uttaksløpet til OL på grunn av skade. Det får Bolt til å reagere. Foto: WENN.com/NTB ScanpixVis mer

Usain Bolt slår tilbake mot rivaler: - Jeg trodde først det var en spøk

Jamaicaneren mener Justin Gatlin viser mangel på respekt.

Usain Bolt mener Justin Gatlin viser mangel på respekt etter at amerikaneren mener jamaicaneren får særbehandling.

Gatlin og flere andre amerikanske løpere indikerte nylig at Bolt fikk særbehandling etter at jamaicaneren fikk lov til å stå over det nasjonale uttaksløpet til OL på grunn av skade.

Bolt vil imidlertid ikke finne seg i at noen mener han får særbehandling.

- Jeg trodde først det var en spøk. Jeg synes det er mangel på respekt at de trodde jeg bare ville trekke meg fra uttaksløpene, sa han før han påpekte.

- Jeg har bevist år etter år at jeg er den beste. Jeg lo da jeg hørte det. Jeg var skuffet, spesielt over Justin Gatlin.

Bolt er verdensrekordholder på både 100 meter og 200 meter samt regjerende olympisk mester.

Gatlin har de seneste årene vært Bolts hardeste konkurrent, men amerikaneren har ved to anledninger blitt utestengt på grunn av doping.

Tidligere i måneden uttalte Gatlin at han aldri ville fått lov til å stå over uttaksløpene i USA slik som Bolt fikk lov til.

- Hvis du har en form for makt i friidrett, er det innimellom mulig å utøve den. Det er det som skjer nå. Han er skadd og har fått lov til å fortsette av medisinske årsaker, sa amerikaneren.

(NTB)