USAs keeperyndling ble kidnappet av faren som syvåring

Hope Solo avslører dramatisk barndom i ny selvbiografi.

SUPER-POPULÆR: USA har mange stjerner med til OL i London, men landslagsmålvakt Hope Solo er likevel blant dem som får aller mest oppmerksomhet. Foto: SCANPIX/Drew Hallowell/Getty Images/AFP
SUPER-POPULÆR: USA har mange stjerner med til OL i London, men landslagsmålvakt Hope Solo er likevel blant dem som får aller mest oppmerksomhet. Foto: SCANPIX/Drew Hallowell/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

(Dagbladet): USAs keeperstjerne Hope Solo har alt som skal til for å være en av landets største stjerner i sommerens OL i London.

De siste ukene har hun knabbet overskriftene med en positiv dopingprøve, og uttalelser om ville sex-tilstander i deltakerlandsbyen.

14. august slipper hun i tillegg sin selvbiografi, og den har fått stor oppmerksomhet i hjemlandet.

Der forteller den kontroversielle målvakten blant annet historien om sin kompliserte far, som Solo hadde et nært forhold til som liten jente, men som hadde mange hemmeligheter hun ikke fikk vite før hun ble eldre.

Fremmede kvinner Da Hope Solo var syv år, hadde faren Gerry og moren Judy skilt seg. Gerry var stadig i problemer med loven, forsvant sporløst til tider, og han stjal penger fra både Judy og hennes foreldre.

Men en dag dukket han opp for å ta med Hope og broren Marcus på baseballkamp. Han hentet dem ved huset i Richmond, og kjørte helt til Seattle.

- Vi var så spente, vi skulle til storbyen med pappa. Han gjorde alt for å gjøre turen spesiell. Vi fikk is og kinamat, og besølte Space Needle og Pacific Science Center. Vi bodde på hotell, skriver Solo i boken, gjengitt av NBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer