USAs kontroversielle keeper­yndling ble hatet etter OL, men etter dette bildet ble det enda verre

«Gå tilbake på kjøkkenet».

KAMPANJE: «The future i$ equal» står det på t-skjorta til Hope Solo. Plaggene er en del av en kampanje for lik lønn for mannlige og kvinnelige landslagsspillere i USA, men tilbakemeldingene har satt henne helt ut. Foto: Instagram
KAMPANJE: «The future i$ equal» står det på t-skjorta til Hope Solo. Plaggene er en del av en kampanje for lik lønn for mannlige og kvinnelige landslagsspillere i USA, men tilbakemeldingene har satt henne helt ut. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Helt siden hun slo gjennom, har kontroverser fulgt i kjølvannet til den amerikanske keeperen Hope Solo.

Hun ble arrestert for å fysisk ha gått til angrep på sin egen familie, hun har lagt ut om OL-deltakeres sexdrift og nakenbilder av henne ble lekket på nettet.

Under sommerens OL i Rio rakk hun å gjøre seg til uvenn med både arrangøren og Sveriges landslagstrener Pia Sundhage - noe som førte at hun ble kastet ut av landslaget.

Etter dette fikk hun også hard medfart i hjemlandet.

I tillegg har hun vært en forkjemper for økt lønn for de amerikanske fotballjentene, men ingenting har ifølge henne selv ført til like mye hets og ubehagelige meldinger som hennes siste utspill.

«Gå tilbake på kjøkkenet»

Solo la nemlig for tre uker ut et innlegg på sin Instagram-konto der hun poserte med en t-skjorte med teksten: «The future i$ equal» («Framtiden er likestilt»). Disse t-skjortene er også tilgjengelige for kjøp, og er nok et hint om den skjeve betalingen til amerikanske landslagsspillere.

Men reaksjonene har ikke på noen måte vært udelt positive. Til magasinet Good forteller hun hvor krasse noen av tilbakemeldingene har vært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer