USIKKER FREMTID: Stefan Johansen er under kontrakt med Fulham, men vet lite om klubbens planer. Video: NTB Scanpix Vis mer

Usikker fremtid: - Ikke pratet med treneren

Stefan Johansen er ryktet vekk fra Fulham. Selv har han ikke hørt noe.

Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Det har gått rykter om at Fulham ønsker å bli kvitt Stefan Johansen den siste tiden. Nordmannen som har 117 kamper for hovedstadslaget siden han kom til klubben i 2016 var ikke en sentral del av laget i avslutningen av årets sesong. En sesong som endte med opprykk til Premier League.

Sist Fulham var i Premier League ble landslagskapteinen utlånt til West Bromwich Albion. Nå ser det ut til at det kan gå mot et nytt utlån for midtbanespilleren.

Men på torsdagens pressekonferanse med landslaget forteller Johansen at han forholder seg til at han har to år igjen av kontrakten.

- Sist gang vi var oppe hentet vi inn mange nye spillere. Hva som er planen nå vet jeg ikke. Jeg har ikke tatt den praten med treneren. Det har gått litt i ett etter at han kom tilbake til pre-season. Men jeg forholder meg til jeg har to år igjen i Fulham, sier Johansen til pressen.

Ifølge den tyrkiske storavisen Hurriyet skal Galatasaray ha innledet forhandlinger med Johansen.

I den tyrkiske storklubben kan Johansen bli lagkamerat med to kompiser fra landslaget i Martin linnes og nysigneringen Omar Elabdellaoui.

Sky Sports skrev tidligere denne uka at Fulham kom til å lytte til bud på nordmannen etter London-klubbens signeringer av midtbanespillerne Harrison Reed og Mario Lemina.

Johansen var også koblet til en overgang til den tyrkiske storklubben da han var på vei vekk fra Celtic i 2016. Den gang endte han som kjent i Fulham, men nå ser det ut til at tyrkerne endelig får kloa i Norges kaptein.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer