Usikker Johnsrud Sundby har varmet opp til VM på sofaen

Ikke like selvsikker.

USIKKER: Martin Johnsrud Sundby ble nummer 12  i Östersund i ettermiddag, og innrømmer at han drar til VM med en viss usikkerhet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
USIKKER: Martin Johnsrud Sundby ble nummer 12 i Östersund i ettermiddag, og innrømmer at han drar til VM med en viss usikkerhet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÖSTERSUND (Dagbladet): Finn Hågen Krogh viste VM-takter, og banket alle på dagens 15-kilometer i Sverige.

Bak finnmarkingen fulgte franske Maurice Manificat og svenskehelten Marcus Hellner, og vi må - uvanlig nok - helt ned til 12. plass på resultatlista for å finne Tour de Ski-vinner Martin Johnsrud Sundby.

Røa-gutten leder fortsatt verdenscupen sammenlagt, men etter å ha brutt 30-kilometeren med skibytte i NM for to uker siden, fortalte han pressen at han var bekymret med tanke på VM-formen og at han kanskje hadde trent for mye og for hardt.

- Jeg driver og surrer rundt i gjørma her, sa han oppgitt til Dagbladet.

Garanterer Dagens 12. plass, 39 sekunder bak lagkompis Krogh, ga ingen krystallklare svar for Sundby, men han tror han vil være i bedre slag når han innleder VM førstkommende lørdag:

- Jeg kommer garantert til å være bedre på lørdag enn det jeg var i dag. Kroppen var ganske bra i en god periode, men jeg fikk det på sisterunden. Jeg gikk forbi Manificat, men det var en elendig vurdering. Jeg burde bare ligget i ryggen hans, sier han til den norske presseflokken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.