Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikker landslagsframtid

Chelsea er tilbake i mesterligaen med en spiss i verdensklasse, men det er ikke sikkert hvor Tammy Abraham eventuelt vil spille sine første landskamper.

USIKKER: Tammy Abraham. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Tammy Abraham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det vil vise seg når tiden er inne, sier 21-åringen.

Abraham er toppscorer i den engelske eliteserien sammen med Manchester Citys Sergio Agüero. Begge står med sju fulltreffere.

Tammy Abraham har to treningskamper for England, men utelukker ikke at han velger å spille for Nigeria ved neste korsvei. Hans far er nigerianer.

- Jeg har ikke tenkt så mye på dette. Dette vil ordne seg når tiden er inne. Du vet aldri, sier Abraham i et intervju med The Telegraph.

- Dette får Gareth Southgate (landslagstrener for England) styre med, sier Chelsea-manager Frank Lampard.

Tirsdag spiller Chelsea hjemme mot Valencia i mesterligaens gruppe H.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling