Usikker LSK-framtid

Magnus Powell er usikker på om han skal skrive under på ny LSK-kontrakt. Les svarene fra dagens nettmøte!

Powell har blitt en hit i årets Tippeliga. Sammen med spisskollega Clayton Zane har svensken skutt Lillestrøm til tabelltopp.

Men om ikke lenge kan Powell forsvinne fra Åråsen.

- Jeg har fått et godt kontraktstilbud av Lillestrøm som går ut 2006, men jeg er veldig usikker om dagen. Det er valgets kvaler. Jeg får se om det skjer noe, sier Powell til Dagbladet.no.

Hans nåværende Lillestrøm-kontrakt går ut etter neste sesong.

Men Powell har fått et stort hjerte for Lillestrøm. Det blir derfor ikke med lett hjerte han eventuelt forlater Åråsen. På dagens nettmøte med Dagbladet.no skrøt han uhemmet av Arne Erlandsen, Kanarifansen og medspillere.

- Jeg fatter ikke hvorfor Torgeir Bjarmann ikke har landskamper for Norge, svarte Powell.

Og ramset i tillegg opp flere andre LSK-navn for Nils Johan Semb:

- Pål Strand og Torjus Hansén fortjener en sjanse. Espen Søgård kommer til å bli en stor spiller for Norge. Han har en god innstilling og er en lederskikkelse.

Per i dag er Powell toppscorer i Tippeligaen sammen med Clayton Zane og Thorstein Helstad. Men selv har han ikke planer om å bli toppscorer.

- Jeg kommer til å gjøre alt for at Clayton skal ta toppscorertittelen, svarte Powell på dagens nettmøte.

Powell mener LSK er det beste laget han har spilt på, Ørjan Berg er den beste spilleren han har spilt mot og røper dessuten at NHL-stjernen Peter Forsberg var en god fotballspiller.

Les alle svarene fra dagens nettmøte!

<B>TOPPSCORER:</B> Magnus Powell var i storslag med fire mål mot Strømsgodset i helga.