Usikker på framtida

Therese Johaug har de siste ukene testet kroppen i OL-høyde, men garanterer ikke at hun blir å se under vinterlekene i Beijing i 2022.

GARANTERER IKKE OL: Therese Johaug (31) er ikke sikker på hvor lenge hun kommer til å holde på - og om hun skal satse mot OL i Beijing i 2022. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
GARANTERER IKKE OL: Therese Johaug (31) er ikke sikker på hvor lenge hun kommer til å holde på - og om hun skal satse mot OL i Beijing i 2022. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med landslagskollegene har langrennsstjernen fra Dalsbygda den siste tiden lagt ned viktige treningstimer i franske Font Romeu, en liten landsby i fjellområdene på grensen mellom Frankrike og Spania. Hjemtraktene til den franske skiskytterstjernen Martin Fourcade ligger på samme høyde over havet som arenaen der det skal konkurreres om OL-medaljer i Beijing i 2022.

Samlingen er således en fin anledning til å høste viktige erfaringer rundt hvordan kroppen responderer på å bli tøft belastet i «OL-like omgivelser». Vinterlekene i Beijing er fortsatt to og et halvt år unna, men er allerede en del av Johaugs bevissthet.

- Det ligger helt klart i bakhodet, med tanke på at vi ligger her og skal gjennomføre ulike økter, sier 31-åringen i til NTB i den franske høstsola, men er rask med å legge til at den kommende sesongen har hovedfokus.

Annet perspektiv

4. februar 2022 tennes OL-ilden i Beijing. Da nærmer Johaug seg 34 år. På spørsmål om hun er sikker på å være på startstrek i den kinesiske hovedstaden, rister langrennsstjernen litt forsiktig på hodet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer