DANSER MINDRE ENN FØR: Daniel Sturridge har en en fast danserutine etter mål.  Foto: NTB Scanpix
DANSER MINDRE ENN FØR: Daniel Sturridge har en en fast danserutine etter mål.  Foto: NTB ScanpixVis mer

Usikker på Sturridges Liverpool-framtid: - Jeg tror ikke han vil

Tidligere Liverpool-manager Graeme Souness tror ikke Daniel Sturridge besitter de fysiske kvalitetene som kreves for å passe inn i manager Jürgen Klopps startellever.

Sturridge var benket i lørdagens 1-1-kamp mot Tottenham i London. Engelskmannen kom inn som innbytter, men fikk bare et par minutter på tampen. Souness, som i en årrekke har vært fotballekspert i Sky Sports, er usikker på om spissen er med i Klopps planer for framtiden. Sturridge er blitt brukt en del som kantspiller av Klopp, men har hintet om at han trives mye bedre som spydspiss. Roberto Firmino ble foretrukket på spissplass mot Spurs.

– Sturridge har en lang vei å gå med tanke på en plass i startelleveren. Teknisk er han bedre enn alle de andre spillerne, og han har også den beste målteften, men han er ingen evighetsmaskin fysisk. Han har ikke nok intensitet i spillet sitt, sier Souness til Sky Sports.

– Du kan se hvor Klopp er på vei med dette laget. Hver eneste spiller må være helt påskrudd i 90 minutter. Det tror jeg ikke Sturridge kan. Eventuelt vil han ikke, la Souness til.

Fotballekspert Jamie Redknapp, som har en fortid som spiller i både Liverpool og Tottenham, mener det fortsatt er håp for Sturridge.

– Sadio Mané har vært utrolig imponerende siden overgangen fra Southampton, men jeg ser ham ikke nødvendigvis som en direkte konkurrent for Sturridge. Jeg ser heller på Divock Origi og Roberto Firmino som konkurrentene hans, sier Redknapp.

– Det er ingen grunn til at Sturridge ikke kan ha en rolle å spille i Liverpool. Han vil elske å kunne løpe etter baller fra Mané. Jeg tror ikke vi skal avskrive ham riktig ennå, men han er nødt til å gjøre litt mer enn det han foreløpig har gjort, tilføyer Redknapp.

(NTB)