Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikkerhet rundt Joshua Kings lårskade

Usikkerhet rundt King-skade

Bournemouth venter i spenning på svar rundt Joshua Kings lårskade. Manager Eddie Howe vet ikke om nordmannen er ute i kort eller lang tid.

USIKKERHET RUNDT SKADE: Joshua King er skadet. Manager Eddie Howe er usikker på hvor lenge han er ute. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock
USIKKERHET RUNDT SKADE: Joshua King er skadet. Manager Eddie Howe er usikker på hvor lenge han er ute. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

King pådro seg en muskelskade på baksiden av låret under Bournemouths 2-1-seier over Everton sist lørdag. Nordmannen rakk å spille seg til en assist før han måtte tusle av banen.

Laget fra den engelske sørkysten har mange skader å forholde seg til om dagen. Howe sier han vil se an Kings skadeomfang før han kaster seg ut i overgangsmarkedet.

- Hvis vi føler oss trygge på at spillerne kommer tilbake raskt, ser jeg ikke behovet (for å forsterke). Vi må få greie på hvor alvorlig skadene er. I øyeblikket er vi ikke sikre på om Joshua er ute i kort eller lang tid, sier Howe ifølge BBC.

I tillegg til King sliter også vingen Ryan Fraser med hamstringtrøbbel. Han sto over mandagens 2-2-kamp mot sørkystrival Brighton.

- Det var ikke noe poeng i å ta noen sjanser. Ryan har hatt en del hamstringproblemer i sin karriere, forteller Howe.

Fra før er det klart at veteranspissen Jermain Defoe er ute i to måneder som følge av ankelskaden han fikk i Bournemouths ligacuptap borte mot Chelsea forrige måned.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!