Usikkerhet rundt Joshua Kings lårskade

Usikkerhet rundt King-skade

Bournemouth venter i spenning på svar rundt Joshua Kings lårskade. Manager Eddie Howe vet ikke om nordmannen er ute i kort eller lang tid.

USIKKERHET RUNDT SKADE: Joshua King er skadet. Manager Eddie Howe er usikker på hvor lenge han er ute. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock
USIKKERHET RUNDT SKADE: Joshua King er skadet. Manager Eddie Howe er usikker på hvor lenge han er ute. Foto: TGSPhoto/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

King pådro seg en muskelskade på baksiden av låret under Bournemouths 2-1-seier over Everton sist lørdag. Nordmannen rakk å spille seg til en assist før han måtte tusle av banen.

Laget fra den engelske sørkysten har mange skader å forholde seg til om dagen. Howe sier han vil se an Kings skadeomfang før han kaster seg ut i overgangsmarkedet.

- Hvis vi føler oss trygge på at spillerne kommer tilbake raskt, ser jeg ikke behovet (for å forsterke). Vi må få greie på hvor alvorlig skadene er. I øyeblikket er vi ikke sikre på om Joshua er ute i kort eller lang tid, sier Howe ifølge BBC.

I tillegg til King sliter også vingen Ryan Fraser med hamstringtrøbbel. Han sto over mandagens 2-2-kamp mot sørkystrival Brighton.

- Det var ikke noe poeng i å ta noen sjanser. Ryan har hatt en del hamstringproblemer i sin karriere, forteller Howe.

Fra før er det klart at veteranspissen Jermain Defoe er ute i to måneder som følge av ankelskaden han fikk i Bournemouths ligacuptap borte mot Chelsea forrige måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer