Kristiansund BK - Manchester United

Usikkerhet rundt Pogba

Paul Pogba deltok ikke på Manchester Uniteds trening på Bislett Stadion.

POGBA: Etter det Dagbladet erfarer, var ikke Uniteds største stjerne, Paul Pogba, på treninga før møte med KBK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter Kristiansund på Ullevaal stadion i kveld for å spille sin nest siste oppkjøringskamp før Premier League-sesongen er i gang.

Mandag trente de på Ullevaal, og samme dag som de møter Kristiansund, hadde Solskjærs menn en treningsøkt på Bislett stadion i Oslo. I tillegg har de også hatt en seanse med Meet & Greet på hotellet i Nydalen. Etter det Dagbladet erfarer, var ikke Uniteds største stjerne, Paul Pogba, på verken treninga på Bislett stadion. Og da de andre spillerne skrev autografer og tok bilder med fansen under mandagens "Meet & Greet"-seanse, gikk Pogba rett til hotellrommet sitt.

Dagbladet erfarer at det er en vond rygg som plager franskmannen, og at han er usikker til kveldens kamp. Pogba er med andre ord fortsatt i Norge, men trener ikke med laget. Stjerna skrev autografer og stilte velvillig opp på bilder med barn og voksne på hotellet i Nydalen, der United oppholder seg.

Real Madrid neste?

Det er likevel verdt å merke seg at franskmannen har blitt linket bort fra United til klubber som Real Madrid og Juventus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer