Kristiansund BK - Manchester United

Usikkerhet rundt Pogba

Paul Pogba deltok ikke på Manchester Uniteds trening på Bislett Stadion.

POGBA: Etter det Dagbladet erfarer, var ikke Uniteds største stjerne, Paul Pogba, på treninga før møte med KBK. Vis mer

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter Kristiansund på Ullevaal stadion i kveld for å spille sin nest siste oppkjøringskamp før Premier League-sesongen er i gang.

Mandag trente de på Ullevaal, og samme dag som de møter Kristiansund, hadde Solskjærs menn en treningsøkt på Bislett stadion i Oslo. I tillegg har de også hatt en seanse med Meet & Greet på hotellet i Nydalen.

Etter det Dagbladet erfarer, var ikke Uniteds største stjerne, Paul Pogba, på verken treninga på Bislett stadion. Og da de andre spillerne skrev autografer og tok bilder med fansen under mandagens "Meet & Greet"-seanse, gikk Pogba rett til hotellrommet sitt.

Dagbladet erfarer at det er en vond rygg som plager franskmannen, og at han er usikker til kveldens kamp. Pogba er med andre ord fortsatt i Norge, men trener ikke med laget. Stjerna skrev autografer og stilte velvillig opp på bilder med barn og voksne på hotellet i Nydalen, der United oppholder seg.

Real Madrid neste?

Det er likevel verdt å merke seg at franskmannen har blitt linket bort fra United til klubber som Real Madrid og Juventus.

Blant annet har Pogba selv sagt under en pressekonferanse tidligere i sommer at han kunne tenke seg en ny utfordring.

- Real Madrid er en av de største klubbene i verden. Jeg har alltid sagt at det er en drømmeklubb for alle spillere, sa Pogba for ei stund tilbake, ifølge BBC.

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har gitt enda større hint om at Pogba vil bort fra den engelske storklubben.

- Alle vet at Pauls vilje er å dra. Vi er i gang med å få til det. Alle vet hva Pogba føler, sa Raiola ifølge The Times.

Mulig United-ellever

Ryktene i spanske aviser sier om dagen at Real Madrid skal ønske seg en ny midtbanespiller, og spanske AS hevder at det ikke utelukkes enda en signering i løpet av sommeren.

Dagbladet anslår følgende lagoppstilling hos United i kveld: De Gea - Wan-Bissaka, Jones, Lindelöf, Shaw - Matic, McTominay - Lingard, Martial, James - Rashford.

Kampen spilles for øvrig klokka 19 i kveld, og er utsolgt.