Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikkert med Myllylä i Kollen

Dopingavslørte Mika Myllylä vet ikke om han starter femmila i Holmenkollen lørdag.

Finnen sto over Vasaloppet søndag på grunn av sykdom.

- Jeg regner med at han og vi tar en avgjørelse angående Oslo i løpet av tirsdag. Det er vanskelig å si hva det blir til. Han hadde tegn på influensa søndag kveld, sier landslagstrener Reijo Jylhä til NTB.

Myllylä har sonet ferdig to års utestengelse. Han avla positiv dopingprøve, sammen med fem andre finske løpere, under VM i Lahtis. Det ble funnet spor av det forbudte stoffet Hemohes. Dette kan skjule bloddoping.

Nå kan det ligge an til et internasjonalt comeback i mer passende omgivelser: Foran eget publikum i Lahtis på 15 kilometer fri teknikk søndag 16. mars.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling