Usikkert om Lasse Kjus kjører

Lasse Kjus sliter fortsatt med bronkitt og forkjølelse. Selv om det har vært en liten bedring å spore det siste døgnet, er det tvilsomt om han kan kjøre verdenscuprennene i tyske Ofterschwang til helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi tar en endelig avgjørelse torsdag kveld, men det er helt på det rene at Lasse må bli betraktelig bedre dersom han skal reise til Tyskland. Vi kommer ikke til å ta noen sjanser, sier alpinlandslagets lege Ola Rønsen til NTB.

Kjus tok kontakt med Rønsen mandag etter at han kom hjem fra Garmisch-Partenkirchen, der både utfor- og super-G-rennet ble avlyst. Rønsen fastslo med en gang at VM-kongen trengte ro og hvile. Han ble sendt rett til sengs etter en tur på apoteket, og de siste to dagene har Kjus vært sengeliggende.

Dersom han ikke kjører i Ofterschwang, der slalåm og storslalåm står på programmet, blir neste oppgave for Lasse Kjus de tre verdenscuprennene i Kvitfjell neste helg.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer