Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikkert om Lasse Kjus kjører

Lasse Kjus sliter fortsatt med bronkitt og forkjølelse. Selv om det har vært en liten bedring å spore det siste døgnet, er det tvilsomt om han kan kjøre verdenscuprennene i tyske Ofterschwang til helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi tar en endelig avgjørelse torsdag kveld, men det er helt på det rene at Lasse må bli betraktelig bedre dersom han skal reise til Tyskland. Vi kommer ikke til å ta noen sjanser, sier alpinlandslagets lege Ola Rønsen til NTB.

Kjus tok kontakt med Rønsen mandag etter at han kom hjem fra Garmisch-Partenkirchen, der både utfor- og super-G-rennet ble avlyst. Rønsen fastslo med en gang at VM-kongen trengte ro og hvile. Han ble sendt rett til sengs etter en tur på apoteket, og de siste to dagene har Kjus vært sengeliggende.

Dersom han ikke kjører i Ofterschwang, der slalåm og storslalåm står på programmet, blir neste oppgave for Lasse Kjus de tre verdenscuprennene i Kvitfjell neste helg.

(NTB)