Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikkert om Ronny spiller

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): Ronny Johnsen spilte hele kampen mot Wales, men det usikkert om United-stopperen spiller mot Ukraina. - Ronny har ikke spilt to så tette kamper på lenge. Vi tar ikke avgjørelsen før vi må, sier landslagets fysioterapeut Roar Robinson til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før lørdagens kamp mot Wales var det ett og et halvt år siden sist Johnsen spilte landskamp. Kneskader har holdt United-stopperen utenfor landslaget. Landslagsledelsen vurderer Johnsen nøye på de to siste treningene før de bestemmer seg for om han skal spille mot Ukraina på onsdag.

- Ronny har ikke spilt så tett for United siden han ble klar. Han må komme seg skikkelig etter Wales-kampen skal vi bruke han, sier Roar Robinson til Dagbladet.no.

Ronny Johnsen har blitt matchet forsiktig av Manchester United-manager Alex Ferguson i tida etter skadecomebacket.

- Vi har hatt en tett dialog med United. De har vært flinke til å bruke han forsiktig. Vi bruker treninga i dag og i morgen til å finne ut status, sier Robinson.

United-stopperen har styrt mesteparten av tida sjøl etter det lange skadeavbrekket. Det gjør han også på landslaget.

- Det er han sjøl som kjenner dette best, sier Robinson.

SKADD: Ronny Johnsen (til venstre) sliter fortsatt med kneskade.