Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikre på om Dokken har tillit

Arne Dokkens framtid som trener i Sandefjord er fortsatt uviss. Spillerne har hatt to evalueringsmøter, men vet fortsatt ikke om Dokken er rett mann for den ambisiøse vestfoldklubben.

Ifølge Sandefjords Blad ønsker heller ikke spillerne å komme med en tillitserklæring til Dokken. Nå skal klubben ha nye møter hvor årets sesong skal vurderes nok en gang.

Skuffelsen er enorm i hvalfangerbyen etter at laget nok en gang sviktet på tampen av sesongen. I siste serierunde glapp kvalifiseringsplassen som kunne gitt spill i neste års eliteserie.

- Det blir teit å si det ene eller det andre når vi ikke er ferdige med evalueringsprosessen. Vi har fortsatt mye å prate om. Du trenger ikke være noen Einstein for å skjønne at Arne Dokken er et tema på byen i Sandefjord. Vi spillere får jo høre mye av praten som går. Selvsagt er Arne Dokken et tema hos oss spillere, sier spillernes tillitsmann Trym Bergman til avisen.

Arne Dokken har tidligere trent Rosenborg og Strømsgodset.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media