Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Usikre på om Zlatan og Messi blir klare

Barcelona møter Inter i morgen.

SKADDE STJERNER: Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic er begge skadd og kan gå glipp av morgendagens viktige Champions Legue-kamp mot Inter. Foto: Josep Lago/Scanpix
SKADDE STJERNER: Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic er begge skadd og kan gå glipp av morgendagens viktige Champions Legue-kamp mot Inter. Foto: Josep Lago/Scanpix Vis mer

|||Skader hos stjernespillerne Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi skaper usikkerhet i Barcelona-troppen foran den viktige mesterligakampen mot Inter tirsdag.


Ibrahimovic sliter med en skade i høyrebeinet, mens Messi pådro seg en lårskade i lørdagens kamp mot Athletic Bilbao. Begge kan imidlertid rekke tirsdagens kamp.

Svineinfluensaen har også slått til i Barcelona, og Eric Abidal og Yaya Touré er smittet av viruset. Det var også fryktet at Rafael Marquez hadde fått svineinfluensa, men testene var negative. Mexicaneren kan bli klar til Inter-kampen.

Trener Pep Guardiola nekter å la skade- og sykdomsproblemene ødelegge forberedelsene til kampen.

- Hvis noen spillere ikke er med, spiller vi med noen andre. Man vinner ikke titler med to eller tre spillere, sier Guardiola.

Tittelforsvarer Barcelona kan i verste fall bli slått ut av den prestisjetunge turneringen allerede tirsdag. Storklubben ligger på tredjeplass i gruppe F og er ett poeng bak ledende Inter. Hvis «Barca» taper for Inter, mens Rubin Kazan slår Dinamo Kiev, er Barcelona ute. Selv om Barcelona skulle ende likt med Rubin til slutt, går russerne videre på innbyrdes oppgjør.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media