Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uslåelige norske fotballjenter

Slo Italia 2-1 på bortebane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ragnhild Gulbrandsen og Guro Knutsen sørget for at Norge gikk ubeseiret gjennom VM-kvalifiseringen. Fotballjentene slo Italia 2-1 borte.

Etter en tam 1. omgang fikk Norge mer fart i spillet etter hvilen. Norge var allerede klar for VM og hadde ikke annet enn stoltheten å kjempe for mot italienerne.

- Full fortjent seier. Jeg er veldig fornøyd med at vi vinner mot Italia når vi ikke hadde noe press for å få et godt resultat, sa landslagstrener Bjarne Berntsen til NTB.

- Jentene viser at de er flinke, og motiverte nok til å hente ut alt, la han til.

Gulbrandsen sendte Norge i føringen etter en times spill. Hun fikk ballen inne i boksen, og i duell med keeper fikk hun løftet ballen i mål.

Bare to minutter senere sørget Guro Knutsen for 2-0. Etter litt rot i feltet, var Røa-spilleren våken og doblet Norges ledelse.

Norge spilte godt den første halvtimen etter pause, men slappet mer av etter scoringene. Det gjorde at Patricia Panico kunne redusere sju minutter før slutt.

Kun poengdelingen borte mot Ukraina (1-1) i august, gjør at Norge ikke endte med full pott i kvalifiseringen. Derfor bør suksess i VM-sluttspillet i Kina neste høst være et realistisk mål.

SCORET: Ragnhild Gulbrandsen og Guro Knutsen scoret hvert sitt mål da Norge i dag slo Italia 2-1 borte i den siste kampen i VM-kvalifiseringen. Foto: REUTERS
SCORET: Ragnhild Gulbrandsen og Guro Knutsen scoret hvert sitt mål da Norge i dag slo Italia 2-1 borte i den siste kampen i VM-kvalifiseringen. Foto: REUTERS Vis mer

- Vi går for medalje, lovte Berntsen.

(NTB)