Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uslåelige Tiger fikk hjelp ved 18. hull

En naken kvinne kom seg inn på 18. hull, og gav Tiger Woods nyttig informasjon om hvor han skulle sikte.

24-åringen Woods ble i går den yngste vinneren av alle fire Major-turneringene. Jack Nicklaus (60) var 26 år da han gjorde det samme. Med 269 slag totalt var Tiger'n imponerende 19 slag under par totalt.

Seks millioner

- Det er helt fantastisk. Jeg er veldig glad for å ha fullført Grand Slam her i golfens hjemland. Det betyr mer enn jeg kan uttrykke, sier Woods.

Tiger startet dagen med seks slags ledelse og gikk sisterunden på 69, tre under par. Sammenlagt ble det også rekord på kalifornieren, som slo Nick Faldos ti år gamle rekord med ett slag.

Woods har spilt inn om lag 180 millioner kroner i karrieren, og økte bankkontoen med nesten seks millioner i går.

Dansk andreplass

Danske Thomas Bjørn og sørafrikanske Ernie Els delte andreplassen i British Open, åtte slag bak Woods.

- Dette er den største dagen jeg har opplevd som golfspiller. Jeg hadde ingen sjanse til å true Tiger, men jeg har bevist for meg selv at jeg kan kjempe i toppen i en Majorturnering, sier 29-årige Bjørn.

Også den dobbelte US Open-vinneren Ernie Els var full av beundring for sin unge amerikanske konkurrent.

- Selv om jeg spilte mitt beste, kunne jeg aldri klart turneringen på så få slag som Tiger. Det er som om han spiller en helt annet spill enn oss andre, sier Els.

<B>KLARTE DET:</B> Endelig lyktes det for denne kvinnen å komme seg naken inn på 18. hull. Om hun fikk belønningen på 130 000 kroner, vites ikke.
<B>SEIERSKYSSET:</B> Tiger Woods var lykkelig etter å ha gått topps i The Open. - Det er helt fantastisk. Jeg er veldig glad for å ha fullført Grand Slam her i golfens hjemland, sier han.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media