Sergej Ustjugov måtte fri til russisk langrennsess

Ustjugov må gifte seg etter vilt krav

Sergej Ustjugov (27) stilte et spesielt krav til landslagskollega Elena Soboleva (27). Overraskende nok klarte hun kravet forrige måned. Nå skal de gifte seg.

SKAL GIFTE SEG: Sergej Ustjugov og Jelena Soboleva er i gang med bryllypsforberedelsene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKAL GIFTE SEG: Sergej Ustjugov og Jelena Soboleva er i gang med bryllypsforberedelsene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sergej Ustjugov har hatt en trøblete tid etter at han var verdens beste langrennsløper i 2016/17 med sammenlagtseier i Tour de Ski, to VM-gull og totalt fem medaljer i Lahti.

I den påfølgende sesongen var han ikke til å kjenne igjen. Det skyldtes en kneskade som Ustjugov slet med gjennom høsten, fortalte Markus Cramer til Dagbladet. Da formen begynte å komme tilbake, fikk den russiske langrennsstjerna marerittbeskjeden om at han ble nektet deltakelse i OL i Pyeongchang av IOC.

Comebacksesongen 2017/18 var også preget av mye trøbbel. Ustjugov fikk et brudd i fingeren rett før sesongstart og gikk bare ett skirenn før Tour de Ski. Der var villdyret tilbake med etappeseier og som nr. 2 sammenlagt, bare slått av Johannes Høsflot Klæbo.

Stilte krav til kjæresten

I VM i Seefeld gikk likevel det meste galt for gullfavoritten, grunnet et magevirus, som Ustjugov riktignok nektet å skylde på overfor Dagbladet. Etter at han ble ydmyket i gullduellen mot Klæbo på herrestafetten valgte 27-åringen like godt å avslutte sesongen.

Lite visste verden om hva han hadde i tankene og hvordan han fant trøst i kjærligheten. Ustjugovs kjæreste heter Elena Soboleva og har en 9. plass som best i verdenscupen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer