Ustoppelig lagmaskin

LSK - Vålerenga 4-1 - Vi har blitt en suveren lagmaskin, sier Lillestrøms trener Arne Erlandsen, etter at hans hardtkjempende LSK-lag lot Drillo få smake egen medisin i avskjedskampen.

Suksesstreneren har langt på vei fulgt Drillos fotballfilosofi.

- Det kan du godt si. Jeg har trent gutta i et og et halvt år, og jobbet hardt med å innføre et fast system. Spillerne er trygge på banen. De vet hvilke roller de har, og viser en vanvittig arbeidsmoral. Det gjør at vi er mindre avhengig av enkeltspillere, sier Erlandsen.

Lillestrøm-kaptein Torgeir Bjarmann er enig med treneren.

- Vi har innarbeidet to stikkord i laget. Det ene er vilje. Det andre er entusiasme. Dette har gitt oss en enorm flyt, sier Bjarmann.

- Egentlig er jeg litt overrasket over at vi har tatt så mange poeng, men jeg tror vi kan henge med i toppen av eliteserien.

Også Drillo er imponert over Lillestrøms kollektive spill.

- I den grad Vålerenga har noe å lære av LSK, så må det være å adoptere litt av den arbeidsmoralen de har i laget, sier Drillo.

Lillestrøm rundspilte til tider Vålerenga. Mamadou Diallo gjorde et godt comeback i LSK-trøya, og løftet stemningen på Åråsen med flere sugende dribleserier. Den islandske landslagsmannen, Heidar Helgusson, scoret to mål før pause, og ble kåret til banens beste av hjemmefansen.

- Livet har aldri vært deiligere enn nå. Nå kan vi slå hvem som helst, jubler en glad Helgusson.

<B>JUBELGUTTER:</B> Banens beste Heidar Helgusson gratuleres av Mamadou Diallo etter sitt første mål for dagen.