Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ustoppelige Yorke

Manchester United- Derby 1-0. Ole Gunnar Solskjærs scoring ble offside-vinket på syltynt grunnlag. Dwight Yorkes ble det ikke. Og dermed er United enda mer komfortable på tabelltoppen. Med fortsatt strak seiersrekke i 1999.

- Jeg trives med forventninger - jeg klarer det store prestasjonspresset, sier Dwight Yorke.

På Old Trafford i går beviste han det nok en gang. For andre gang på fire dager ble han matchvinner for United.
Akkurat det er seks poeng som kan avgjøre ligaen.

Ole Gunnar Solskjær har manager-ord på at han skal få mer spilletid, og mot Derby fikk han alle 90.

Men det var først etter den annullerte nettkjenninga at han tok fram sitt beste. Og flott var det, sjøl om linjemannen sannsynligvis så syner.

Og enda bedre for United: Kjælingen med nettmaskene viste at det var mulig.

Åpnet bakdøra

Derby drømte om ett poeng i går kveld. De lot Paolo Wanchope holde på med sitt der framme, og brukte resten av energien på å gjøre det vanskelig for hjemmelaget. Men der United befinner seg per dato, er det umulig å holde stengte dører i halvannen time.

Da Derby slo den til bakrommet på vidt gap, kom Dwight Yorke med fart, følelse og en praktfull avslutning.

Ronny Johnsen var tilbake fra start som erstatter for en småskadet Henning Berg. Han hadde ved et par anledninger litt trøbbel med Wanchope. Men Jaap Stam spiller for to og har fått for vane å rydde opp i alles bed. Spesielt den på overtid kunne gitt Derby en oppfylt drøm.

Tidlig påske

Kampen i går kveld var en framskyndet forestilling. Den skulle vært spilt i påsken, men på grunn av Uniteds mulige semifinale-engasjement i Mesterligaen lot det engelske forbundet Alex Ferguson endelig få viljen sin. Og med en tidlig høytidstriumf har Manchester United skaffet seg et lite overtak der oppe hvor sølvet holder hus.

- Det ser bra ut, sier Alex Ferguson.
- Akkurat nå ser det ut som om dette laget ikke er i stand til å tape.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media