BER FOR VENNEN: Thor Hushovds italienske sportsagent Alex Carera var lørdag involvert i en dødsulykke i Italia. Nå håper Hushovd at han snart kommer seg på beina igjen. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
BER FOR VENNEN: Thor Hushovds italienske sportsagent Alex Carera var lørdag involvert i en dødsulykke i Italia. Nå håper Hushovd at han snart kommer seg på beina igjen. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / DagbladetVis mer

- Ut ifra bildene jeg har sett kunne ulykken endt enda mer tragisk

Agenten til Thor Hushovd ble skadet i dødsulykke.

(Dagbladet): Thor Hushovds italienske agent Alex Carera var på lørdag involvert i en bilulykke i Italia, hvor en annen person døde.

- Jeg ble forferdet da jeg hørte hva som skjedde. Ut ifra de bildene jeg har sett kunne ulykken endt enda mer tragisk enn den gjorde. Mine tanker og bønner går ut til mannen som døde i ulykken, og til de andre, som Alex, som var heldige og overlevde den, sier Thor Hushovd i en pressemelding i kveld.

- Jeg håper Alex klarer å bli fort frisk igjen. Han har vært en god venn for meg, og kollega for så mange i sporten, så jeg vet at det er mange som som heier på ham i en tøff tid.

Procycling skriver at det var en 78 år gammel mann som tok feil avkjøring ut fra en veikro og kjørte i feil retning på A4.

Pensjonisten kjørte en Audi som først traff en Alfa Romeo, men hvor heldigvis føreren slapp uskadd fra det.

Deretter kjørte mannen inn i Careras BMW som ble totalvraket i et kraftig sammenstøt.

Den 78 år gamle Audi-føreren døde momentant, mens Carera i all hast ble brakt til det lokale sykehuset for behandling.