Eliteserien

Ut mot Bendtner: - Har virket uinteressert

På papiret er de Eliteseriens farligste spisser. Men hittil har de bare fire seriemål til sammen. Rosenborg-angriperne Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund skuffer ekspertene.

MÅLTRØBBEL: Nicklas Bendtner er et stort navn i fotballverden. To mål på ni seriekamper er fattig fangst hittil. Foto: Bildbyrån
MÅLTRØBBEL: Nicklas Bendtner er et stort navn i fotballverden. To mål på ni seriekamper er fattig fangst hittil. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Defensivt har Rosenborg vært bunnsolide. At spissene scorer så få mål, er sjelden vare, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal til Dagbladet.

– Bendtner har vært en skuffelse. I en god del kamper har han virket uinteressert. Søderlund lider litt av at Bendtner er der, sier TV2-ekspert Jesper Mathisen.

I fjor ble Bendtner toppscorer med 19 mål. Dette ga et snitt på 0,66 mål per kamp. Snart en tredjedel ut i sesongen er han ikke engang toppscorer i Rosenborg. Det er midtbanespiller Anders Konradsen med tre mål. Så følger Bendtner og Søderlund med to scoringer hver. Dette gir et snitt på 0,22 mål per kamp.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer