Ut mot fansen: - Kan ikke holde på sånn

Branns Veton Berisha likte ikke buingen bra fansen i 0-0-kampen mot Mjøndalen.

BRANN-SPISS: Veton Berisha. Her etter kampen mot Sogndal. Foto: NTB scanpix
BRANN-SPISS: Veton Berisha. Her etter kampen mot Sogndal. Foto: NTB scanpixVis mer

Mjøndalen har nærmest blitt en garantist for å spille uavgjort i årets utgave av Eliteserien. 0-0 mot Brann fredag var klubbens sjuende, klart flest av alle lag i serien. Sist gang Mjøndalen ikke spilte uavgjort i en eliteseriekamp var tilbake til mai, da de tapte 1-4 for Haugesund.

På Brann stadion fredag var Brann nærmest de tre poengene, men Vegard Hansens menn kjempet med nebb og klør hele kampen.

- Altfor dårlig. Det er en kamp vi bør vinne. Vi skaper ikke nok og får ikke tempo på ball. Vi har ballen hele tiden, men klarer ikke skape nok, uttalte Veton Berisha til Eurosport etter kampslutt.

Den første omgangen var ekstremt tam uten en eneste brukbar sjanse. Nærmest var Brann da Vito Wormgoor skjøt mange meter over mål minuttet før pause. Brann hadde nesten 70 prosent ballinnehav de første 45, men klarte ikke overliste et brunkledd maskineri som stengte igjen defensivt.

Brann fortsatte å stange mot Mjøndalen i den andre omgangen. Nærmest var bosniske Amer Ordagic, som headet utenfor fra sju meter etter et frispark.

Ellers var det lite å skrive hjem om fra Bergen. De rødkledde taper nå terreng til topplagene etter den andre uavgjorte på rad og den tredje uavgjorte på de siste fire kampene, mens Mjøndalen ligger plassert på kvalifiseringsplass etter fire poeng på de siste fire kampene.

Den tamme oppvisningen foran 10.039 tilskuere gjorde at Brann-laget ble buet på både til pause og etter kampslutt. Det likte ikke Berisha.

- De kan bue til slutt fordi vi ikke vinner, men kan ikke holde på sånn til pause, sa han.