Ut mot ryktene

Nina Haver-Løseth (30) er lei av alle som skal mene noe om henne. Hun har brukt spekulasjonene som motivasjon for å komme tilbake.

TILBAKE: Nina Haver-Løseth mistet VM etter et fall før nyttår. Nå er motivasjonen tilbake på topp. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
TILBAKE: Nina Haver-Løseth mistet VM etter et fall før nyttår. Nå er motivasjonen tilbake på topp. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): 30-åringen fra Ålesund er tilbake etter en skade, og gleder seg til sesongstarten i Sölden denne helga.

Men veien tilbake har ikke bare vært lett. Haver-Løseth forteller at både hun og mannen Herman Haver Mathiesen har opplevd en rekke rykter og forståsegpåere som har ment både det ene og andre om henne og framtida. Både hun og Mathisen har hatt folk som har kommet bort og sagt det til dem.

Flere har skravlet om at hun er ferdig, at hun burde legge opp, at det er på tide å stifte en familie og at hun aldri kommer tilbake i form.

Løseth har brukt det som motivasjon. Hver gang hun har hørt det ene eller andre ryktet om seg selv har hun bare tenkt:

«Jeg skal motbevise dem.»

«Jeg skal tilbake.»

Mistet sesongen

Fjorårssesongen endte på verst mulig måte. 30-åringen hektet i bunnen av løypa i østerrikske Semmering i romjula 2018. Det endte med et brudd i kneet.

Sesongen var over.

I et lite sekund etter fallet, mens hun suste baklengs ned bakken på ryggen og nettopp hadde hørt kneet knuse, tenkte hun at «this is it, jeg er ferdig», men de tankene snudde overraskende fort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer