Ut mot ryktene

Den tyske tennisstjerna Alexander Zverev snakker ut etter at ekskjæresten sa at hun var gravid, men at han ikke kunne ta del i barnets liv.

BLIR FAR: Alexander Zverev skal bli far. Foto: AP Photo / Alessandra Tarantino / NTB
BLIR FAR: Alexander Zverev skal bli far. Foto: AP Photo / Alessandra Tarantino / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tyske tennisstjerna Alexander Zverev sin ekskjæreste Brenda Patea gikk nylig ut og sa at hun var gravid, og at Zverev er faren til barnet. Samtidig sa hun til tyske Bild at han ikke skulle få ta del i livet til barnet.

- Det er helt uaktuelt for meg, sier hun til Bild.

Hun skal være 20 uker på vei, og det passer bra med da Zverev var i hardt vær etter å ha festet med Novak Djokovic under Adria Tour. Etter festen ble flere av deltakerne testet positivt for coronaviruset.

SNAKKIS: Tennisspiller Martina Navratiolva har anklaget tyske Laura Siegemund for å bevisst ha unnlatt å fortelle om en stor feil da hun møtte Kristina Mladenovic til kamp i Grand Slam-turneringen Roland Garros. Video: Eurosport Vis mer

Ikke lenge etter ble det slutt mellom Zverev og Patea.

Patea sier at barnet ikke var planlagt, men at hun skal gjøre alt for å gi barnet en god oppvekst.

- Det var en krise der, og vi har forskjellige syn på livet. Alle som lever med en idrettsutøver må underkaste seg, mener hun.

Men Zverev har nå svart sin ekskjæreste. Det gjør han i et innlegg på sin Twitter. Det virker som han har en annen versjon av tingenes tilstand enn sin eks.

- De siste par dagene har vært veldig utfordrende for meg. Jeg skal bli far i en alder av 23 år. Jeg ser veldig fram til at barnet kommer. Selv om ikke Brenda og jeg er sammen lenger, har vi et godt forhold og jeg skal leve opp til ansvaret som far, sier han.

FEST: Tennis-stjerna Sascha Zverev er i hardt vær etter at han lovte fansen å gå i isolasjon etter å ha deltatt på en fest med coronasmitte. I stedet dukket denne videoen opp i sosiale medier. Video: Rødt Kort Vis mer

Samtidig skriver han at han ikke vil gjøre denne saken offentlig, og at han og Brenda skal håndtere dette sammen.

Zverev er, sammen med blant annet Casper Ruud, blant de mest lovende innen tennissporten. Zverev er rangert som nummer sju, mens Ruud ligger på 27.-plass blant verdens beste mannlige tennisspillere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer