Eliteserien

Ut mot VIF-topp etter TV-bilder

Da Vålerenga-leder Erik Espeseth så seg selv på storskjerm, smilte og pekte han. Ute på banen ble laget rundspilt. - Lite profesjonelt, sier klubblegenden Vidar Davidsen. Espeseth tar selvkritikk.

KRITIKK: Vålerenga-leder Erik Espeseth smilte og pekte da han så seg selv på storskjerm. Ute på banen ble laget rundspilt. - Lite profesjonelt, sier klubblegenden Vidar Davidsen. Espeseth tar selvkritikk. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Bodø/Glimt - Vålerenga 4-0

Vålerenga hadde lite å fare med mot Bodø/Glimt mandag kveld og tapte 4-0. Klubblegenden Vidar Davidsen (61) så kampen på TV og reagerer på en episode som utspilte seg etter 39 minutter.

Plutselig ble daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, zoomet inn av et TV-kamera på Aspmyra Stadion. Ved siden av ham satt en sponsor. Da Espeseth så at han var på storskjerm, begynte han å peke og smile.

Ute på banen var stillingen 1-0 og Bodø/Glimt herjet med Vålerenga. Hendelsen fikk Davidsen til å gripe til Twitter.

«Mitt kjære Vålerenga rundspilt av Bodø og ligger under med bare 1-0 i det 40. min. Da ser 2 Vif-ledere seg selv på storskjerm og velger å glise og vinke til kamera med «se vi er på TV»-fakter ... Snakk om å sende signaler.»

Til Dagbladet utdyper Davidsen:

- En merkelig situasjon. Det er ikke akkurat det du forventer å se når laget sliter: Lederen sitter og smiler og peker på seg selv på storskjerm. Det virker veldig lite profesjonelt og gir dårlige signaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer