Ut og inn i Manchester

Ruud er på vei inn, Steffen kan flytte og Alfi-kompis er på vei ut. Ellers gir Tom Stalsberg bort ballbok til den som kjenner Ian Stonebridge.

RUUD VAN NISTELROOY var på vei til Manchester United fra PSV Eindhoven for ett år siden for en skyhøy pris, men så viste det seg at Ruud hadde et dårlig kne og handelen strandet. Nå er Ruud tilbake, han fikk 34 minutter som innbytter for PSV denne helga. United skal fortsatt være vanvittig interesserte.

STEFFEN IVERSEN og Øyvind Leonhardsen kan komme til å måtte forlate White Hart Lane ettersom klubbens nye eiere har planer om å bygge et nytt baneanlegg. Spurs vil utvide tribunekapasiteten og de vil også få en arena der det er muligheter for å tjene penger på blant annet utleie av forretninger, barer og etc. pluss m.m.

IAN STONEBRIDGE er en ung spiller, men for hvilken klubb? Første mann, dame, jente, gutt eller sau til e-postmølla med riktig svar vinner en ballbok. Hurra!

ANDY MORRISON er 30 år og han er lagspiller med Alfie Håland. Men nå har Andy fått beskjed av manager Joe Royle at han ikke har noen framtid på Maine Road. Morrison er lei seg og han prøvde å få til en avtale med Bristol City, men klubben kunne ikke tilby god nok lønn.

BROOKLYN er en gutt på to år som denne helga hadde bursdag. Mamma Posh og pappa David leide et morohus og inviterte til bursdagsselskap der United-unger ankom med gaver. Fabien Barthez var innleid som klovn. Dårlig spøk.

GARY NAYSMITH er back hos Everton og nå mister han Skottlands VM-kamp mot Belgia. Gary måtte nemlig sy 38 sting etter at han fikk seg en skade mot Newcastle.

EIRIK BAKKE og Leeds-gjengen trives godt på gamle, gode Elland Road, men nå prøver klubbens pengemenn å finne en rik sponsoronkel som er villig til å få ei langside eller hela bana oppkalt etter seg. Kanskje noe for Trygve Hegnar stadion?

DICK ADVOCAAT gikk glipp av Tore André Flos andre mål lørdag. Han var opptatt med å diskutere med Rangers-fansen som satt bak reservebenken. En gjeng fans som ropte at Flo var en flopp. Nordmannens to mål fikk dem til å holde kjeft og Dick slapp å hyre en målrettet advokat.

INGE HAAGENSEN er en av skribentene i medlemsbladet for Derby County supporters club, avdeling Norge. I det siste nummeret av «NorRam» sier han farvel til Lars Bohinen som reiser til dansk fotball. Inge er ikke nådig, men gir midtbane-Lars det glatte lag. Som en ekte supporter av engelsk fotball.

BOKNYTT for folk som både kan lese bokstaver - og spillet - ...«Dynamo - Defending the honour of Kiev» er nå ute på markedet skrevet av Andy Dougan, pris kroner 200.

THOR HEYERDAL til Stoke og husk å mate de norske storhopperne.